Monitör "No Signal" deyip kapanıyor

erylmz07

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba monitörüm 1 veya 2 saat içerisinde oyundayken veya boşta fark etmiyor kapanıyor. Ekran kartını, RAM'ları hatta işlemciyi de teste soktum bir sonuç yok. Hatta ekran kartını bayağı zorladım yine kapanmadı ve daha sonra kapandı. BIOS ve driverlarım güncel. Kabloları değiştirdim farklı porttan bağlanmayı da denedim ama sorunu bulamadım. Ekran kartı ısınmasından dolayı da kapanmıyor, bayağı bir denedim. Bilgisayarım henüz yeni olduğu için fanlarda pek fazla toz yok gayet iyi çalışıyorlar. Sorunu bulmamda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör bağlantı girişlerini kontrol et gevşemiş olabilir, güç ayarlarından ekranı otomatik kapatan özelliği hiçbir zaman olarak seç, dönüştürücü kullanıyorsan onda da sıkıntı olabilir, yüksek hertz monitör kullanıyorsan hertz değerini düşürebilirsin.

Farklı monitörle de denedim sonuç değişmedi. Otomatik kapatma özelliği de dediğin gibi seçili. 144 Hertz kullanıyorum düşük Hertz'de kullanırken de kapandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…