A ArdaDemirci Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 205 Çözümler 2 4 Ağustos 2020 #1 Yeni aldığım bilgisayarı açmaya çalışıyorum ve aynen şunu yazıyor ekranda: no SİGNAL entering the power saving mode shortly. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2020
Yeni aldığım bilgisayarı açmaya çalışıyorum ve aynen şunu yazıyor ekranda: no SİGNAL entering the power saving mode shortly. Ne yapmam gerekiyor?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 4 Ağustos 2020 #2 Monitörü ekran kartına ve prize takman gerekiyor. Sonrasında da sistemi açmalısın. Artı 0 Eksi
aragonnnn02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.258 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #3 Monitörünüz LG mi? Ekran kartınız RX 580 mi? Kabloların bağlı olduğundan emin misiniz? Herhangi bir vga hdmi dönüştürücü kullanıyor musunuz? Artı 0 Eksi
Monitörünüz LG mi? Ekran kartınız RX 580 mi? Kabloların bağlı olduğundan emin misiniz? Herhangi bir vga hdmi dönüştürücü kullanıyor musunuz?
KS KS A ArdaDemirci Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 205 Çözümler 2 4 Ağustos 2020 #4 aragonnnn02 dedi: Monitörünüz LG mi? Ekran kartınız RX 580 mi? Kabloların bağlı olduğundan emin misiniz? Herhangi bir vga hdmi dönüştürücü kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Monitör lg ekran kartı galaxy 1660süper. Dönüştürücü kullanmıyorum Artı 0 Eksi
aragonnnn02 dedi: Monitörünüz LG mi? Ekran kartınız RX 580 mi? Kabloların bağlı olduğundan emin misiniz? Herhangi bir vga hdmi dönüştürücü kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Monitör lg ekran kartı galaxy 1660süper. Dönüştürücü kullanmıyorum
aragonnnn02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.258 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #5 LG monitorlerde bazen bu yaşanıyor. Ram slotlarını kontrol edip bilgisiyarı güvenli modda başlatmayı dener misiniz? Eğer olmazsa biosu açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
LG monitorlerde bazen bu yaşanıyor. Ram slotlarını kontrol edip bilgisiyarı güvenli modda başlatmayı dener misiniz? Eğer olmazsa biosu açmayı deneyin.
mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 4 Ağustos 2020 #6 aragonnnn02 dedi: Monitörünüz LG mi? Ekran kartınız RX 580 mi? Kabloların bağlı olduğundan emin misiniz? Herhangi bir VGA HDMI dönüştürücü kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... RX 580 le ne alakası var her ekran kartında olabilir. Artı 0 Eksi
aragonnnn02 dedi: Monitörünüz LG mi? Ekran kartınız RX 580 mi? Kabloların bağlı olduğundan emin misiniz? Herhangi bir VGA HDMI dönüştürücü kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... RX 580 le ne alakası var her ekran kartında olabilir.
aragonnnn02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.258 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #7 Silinen üye dedi: RX 580 le ne alakası var her ekran kartında olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben de RX 580 kullanıyorum. Sadece soru sordum LG dememe de karşı çıkabilirsin o zaman her monitorde olabilir. Sorun ile alakalı değilse lütfen yanıt verip post kasmaya çalışmayın. Saygılar. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: RX 580 le ne alakası var her ekran kartında olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben de RX 580 kullanıyorum. Sadece soru sordum LG dememe de karşı çıkabilirsin o zaman her monitorde olabilir. Sorun ile alakalı değilse lütfen yanıt verip post kasmaya çalışmayın. Saygılar.
witlaus Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 665 Çözümler 1 Yer Bursa 4 Ağustos 2020 #8 Silinen üye dedi: RX 580 le ne alakası var her ekran kartında olabilir. Genişletmek için tıkla... RX Serisinde kronik driver problemi var diye biliyorum benimki de haftada 1 kapanıyor. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: RX 580 le ne alakası var her ekran kartında olabilir. Genişletmek için tıkla... RX Serisinde kronik driver problemi var diye biliyorum benimki de haftada 1 kapanıyor.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 4 Ağustos 2020 #9 Vavien. dedi: Monitörü prize takman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Prize takmasa o yazı çıkmazdı Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Monitörü prize takman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Prize takmasa o yazı çıkmazdı