sametiko32 Centipat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 206 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2020 #1 Çift monitör kullanıyorum. 1. monitörüm de açılışta no signal, DP (DisplayPort) sonra açılıyor. 2. monitörde de açılırken aynı anda sadece no signal diyor, aynı anda açılıyor. Bu olay normal midir? Değilse nasıl çözebilirim sorunu? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2022
Çift monitör kullanıyorum. 1. monitörüm de açılışta no signal, DP (DisplayPort) sonra açılıyor. 2. monitörde de açılırken aynı anda sadece no signal diyor, aynı anda açılıyor. Bu olay normal midir? Değilse nasıl çözebilirim sorunu?
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2020 #2 Normal bir şey sorun değil ki. Artı 0 Eksi
KS KS sametiko32 Centipat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 206 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2020 #3 Hyperextreme12 dedi: Normal bir şey sorun değil ki. Genişletmek için tıkla... Pc yi sorunsuz kullanabiliyorum.Ama neden bu yazı çıkıyor ki? Artı 0 Eksi
Hyperextreme12 dedi: Normal bir şey sorun değil ki. Genişletmek için tıkla... Pc yi sorunsuz kullanabiliyorum.Ama neden bu yazı çıkıyor ki?
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2020 #4 sametiko32 dedi: PC'yi sorunsuz kullanabiliyorum. Ama neden bu yazı çıkıyor ki? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle ekran kartından önce açarsanız monitörü bu şekilde olur. Önce PC'yi sonra monitörü açın. (Bende hep oluyor) Artı 0 Eksi
sametiko32 dedi: PC'yi sorunsuz kullanabiliyorum. Ama neden bu yazı çıkıyor ki? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle ekran kartından önce açarsanız monitörü bu şekilde olur. Önce PC'yi sonra monitörü açın. (Bende hep oluyor)
KS KS sametiko32 Centipat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 206 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #5 Hyperextreme12 dedi: Büyük ihtimalle ekran kartından önce açarsanız monitörü bu şekilde olur. Önce PC'yi sonra monitörü açın. (Bende hep oluyor) Genişletmek için tıkla... İkisi bir açılırken oluyor ve pc yi kapatınca da çıkıyor yazı. Nasıl ya anlamadım? Artı 0 Eksi
Hyperextreme12 dedi: Büyük ihtimalle ekran kartından önce açarsanız monitörü bu şekilde olur. Önce PC'yi sonra monitörü açın. (Bende hep oluyor) Genişletmek için tıkla... İkisi bir açılırken oluyor ve pc yi kapatınca da çıkıyor yazı. Nasıl ya anlamadım?