ghostnet Kilopat Katılım 18 Mart 2013 Mesajlar 238 Çözümler 2 22 Nisan 2015 #1 Selam arkadaşlar; Yarın Vatan Bilgisayar'a monitör almaya gideceğim ancak bildiğiniz gidi monitörlerde ölü piksel çıkabiliyor bu yüzden orada daha satın almadan bunu nasıl anlayabilirim? Yani almadan önce bir bakmak istiyorum dediğimde nasıl anlayacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2015
Selam arkadaşlar; Yarın Vatan Bilgisayar'a monitör almaya gideceğim ancak bildiğiniz gidi monitörlerde ölü piksel çıkabiliyor bu yüzden orada daha satın almadan bunu nasıl anlayabilirim? Yani almadan önce bir bakmak istiyorum dediğimde nasıl anlayacağım?
Pinkman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 1.416 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2015 #2 Çalıştırıp beyaz bir ekran getireceksin, dikkatli bakıcaksın siyah nokta varmı diye.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 22 Nisan 2015 #3 Ölü pixel testini bu site yardımıyla yapabilirsiniz. www.pikseltesti.com: Ölü Piksel Testi Yapın!