WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #1 Gördüğünüz gibi ölü piksel mi var? Toz olmadığına eminim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2020
Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 14 Ekim 2020 #2 Dostum testi nereden yaptın acaba?
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #3 Alpha Frozen dedi: Dostum testi nereden yaptın acaba? Genişletmek için tıkla... Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! Bu siteye girdim ancak hiçbir şey anlamadım doğrusu
Alpha Frozen dedi: Dostum testi nereden yaptın acaba? Genişletmek için tıkla... Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! Bu siteye girdim ancak hiçbir şey anlamadım doğrusu
Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 14 Ekim 2020 #4 WhyMeBro dedi: Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! Bu siteye girdim ancak hiçbir şey anlamadım doğrusu Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim İnşAllah ölü piksel değildir.
WhyMeBro dedi: Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! Bu siteye girdim ancak hiçbir şey anlamadım doğrusu Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim İnşAllah ölü piksel değildir.
ustad53 Decapat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 75 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #5 WhyMeBro dedi: Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! Bu siteye girdim ancak hiçbir şey anlamadım doğrusu Genişletmek için tıkla... Sitede F11'e basıp aşağıya doğru kayarak kontrol edebilirsiniz.
WhyMeBro dedi: Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! Bu siteye girdim ancak hiçbir şey anlamadım doğrusu Genişletmek için tıkla... Sitede F11'e basıp aşağıya doğru kayarak kontrol edebilirsiniz.
2 269184 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 2.542 Çözümler 7 14 Ekim 2020 #6 Beyaz ekranda değişmeyen siyah nokta görüyorsan ölü pikseldir. Kir olmadığından eminsen. Hemen gözüne batar, anlamak çok basit.
Beyaz ekranda değişmeyen siyah nokta görüyorsan ölü pikseldir. Kir olmadığından eminsen. Hemen gözüne batar, anlamak çok basit.
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #7 269184 dedi: Beyaz ekranda değişmeyen siyah nokta görüyorsan ölü pikseldir. Kir olmadığından eminsen. Hemen gözüne batar, anlamak çok basit. Genişletmek için tıkla... Beyaz ekrandayken siyah nokta gördüm şimdi ben monitörü kapatıp silcem eğer gene de görürsem bu sefer kesin var yani değil mi?
269184 dedi: Beyaz ekranda değişmeyen siyah nokta görüyorsan ölü pikseldir. Kir olmadığından eminsen. Hemen gözüne batar, anlamak çok basit. Genişletmek için tıkla... Beyaz ekrandayken siyah nokta gördüm şimdi ben monitörü kapatıp silcem eğer gene de görürsem bu sefer kesin var yani değil mi?
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 14 Ekim 2020 #8 EIZO monitors for offices, photos & design, medicine, gaming and industry "defecitve pixels" seçeneği ile test eder misiniz?
EIZO monitors for offices, photos & design, medicine, gaming and industry "defecitve pixels" seçeneği ile test eder misiniz?
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.028 Çözümler 74 Yer İstanbul 14 Ekim 2020 #9 Bence Paint ile sade beyaz bir resim oluştur. Sonra tam ekran aç. Daha iyi farkedebilirsin.
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #10 Evet sildim ancak genede geçmedi. Bu piksel büyümez değil mi? Büyür mü?