Monitör önerisi

ArdaGuldogan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, bilgisayar almayı planlıyorum ve yavaştan paralarımı toplamaya başladım. Aslında bu konuyu şimdi açmam pek uygun değil ama biraz canım sıkılıyor, bir de işim biraz sohbet/muhabbet. monitöre ayırmak istediğim miktar 500-800 arası. 1 ms veya 5 ms nedir bilmiyorum 75 Hz olursa uygun olur. HDMI girişli olursa çok iyi olur. Almayı planladığım ekran kartında VGA girişi yok :p.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, bilgisayar almayı planlıyorum ve yavaştan paralarımı toplamaya başladım. Aslında bu konuyu şimdi açmam pek uygun değil ama biraz canım sıkılıyor, bir de işim biraz sohbet/muhabbet. monitöre ayırmak istediğim miktar 500-800 arası. 1 ms veya 5 ms nedir bilmiyorum 75 Hz olursa uygun olur. HDMI girişli olursa çok iyi olur. Almayı planladığım ekran kartında VGA girişi yok :p.

Hocam bu daha iyi olmaz mı IPS panel?
Ama tam bilgim yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı