Monitör önerisi

Ertuğrulabi

Picopat

Bu 4 monitörden hangisi daha iyi? Fiyatı arttıkça bütçem biraz zorlaniyor.

(Ghostingden nefret ederim)

LG27GL650F-B tavsiye ederim baktım İncehesap'ta Gaming gecesinde 1800 TL'ye iniyor yarın gece iner diye düşünüyorum şahsen ben alacağım videolarına baktım tavsiyelerine baktım güzel sadece piksel olur diyorlar 27inç 1080p olunca pikseller gözükür diyorlar ama ben yine oyuncuyum 144Hz baktığınıza göre sizde oyuncusunuz Valorant CS:GO vb. oyunlar oynuyorum 27inç monitör kullandım ve piksel çok gözüme takılmadı çok dibine girdiğinizde olur.
Ama illa 24inç istiyorum diyorsanız LG24GN650-B alabilirsiniz. (LG24GN600-B de olur)
(Piksel dediğim ölü piksel değil)

Son düzenleme:
Tepkime açısından 24GN650 veya 600 daha iyi olur. 27GL650'yi önermem.

Tepkime açısından 24GN650 veya 600 daha iyi olur. 27GL650'yi önermem.

Tepkime açısından derken bende monitör araştırıyorumda bu monitör sizce iyi değil mi 27GL650F-B
2 side 5ms diye biliyorum ben

Tepkime açısından derken bende monitör araştırıyorumda bu monitör sizce iyi değil mi 27GL650F-B
Tepkime olarak ortalama, kötü değil ama övgüyü hak etmiyor. Siyah eşitliği, renk gamı açısından düşük kalıyor. Özellikle siyah eşitliği : o.

Rengine harika diyen farklı monitörleri deneyimlememiştir. Ortalama bir renk gamı var ama 24GN650 bu monitöre karşı %88 DCI P3 ile çok daha iyi.
LG 24GN600-B ghosting yok değil mi?
Şansınıza hatalı ürün çıkmazsa iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…