Bu hafta almış olduğum LG 27gn650b aşırı büyük geldiği için iade edeceğim. Yerine de aşağıdaki modellere baktım. Odam küçük olduğu için mecbur masa da küçük. V ayak monitör sıkıntı çıkardı. Klavye ve mouse ilişken oldu.
Bu alttaki modellere baktım, yine son çare aynı monitörün küçüğünü alacağım, ona da 2 bin TL para vermek içime sinmedi. Aşağıdaki diğer 2 monitöre de baktım. Yorumlarınızı bekliyorum.
Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync Fiyatı
Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Dell S2421HGF 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Dell S2421HGF 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Dell S2421HGF 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Dell S2421HGF 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
BenQ Zowıe XL2731 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
BenQ Zowıe XL2731 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu hafta almış olduğum LG 27gn650b aşırı büyük geldiği için iade edeceğim. Yerine de aşağıdaki modellere baktım. Odam küçük olduğu için mecbur masa da küçük. V ayak monitör sıkıntı çıkardı. Klavye ve mouse ilişken oldu.
Bu alttaki modellere baktım, yine son çare aynı monitörün küçüğünü alacağım, ona da 2 bin TL para vermek içime sinmedi. Aşağıdaki diğer 2 monitöre de baktım. Yorumlarınızı bekliyorum.
Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Listeye bu modeli de ekleyebilirsin hocam.
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
BenQ Zowıe XL2731 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
BenQ Zowıe XL2731 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
BenQ Zowie XL2411P 24" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BenQ Zowie XL2411P 24" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! BenQ Zowie XL2411P 24" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.034,68 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus TUF Gaming VG258QM 24.5" 0.5ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG258QM 24.5" 0.5ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG258QM 24.5" 0.5ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 17.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
V ayak çok ilişken oldu masada ama yine de bir ölçülerine bakim.
Attınız modeller ya çok pahalı ya 27inc ya da TN panel yani hiçbiri istediğim özelliklerde değil.
Ayni serinin 24 inc olanı varBu hafta almış olduğum LG 27gn650b aşırı büyük geldiği için iade edeceğim. Yerine de aşağıdaki modellere baktım. Odam küçük olduğu için mecbur masa da küçük. V ayak monitör sıkıntı çıkardı. Klavye ve mouse ilişken oldu.
Ben siparişi ettim. Özelliklerine göre en uygun olan o. Ama ayağı fazla büyük. Bunun nedeni her yöne hareket etmesi.Paylaştığım HP monitör hakkında fikri olan var mı?