Monitör önerisi

O idae ettiğim LG 27gn650b de de vardı faster yapmıştım resmen sag sol cekerken itemler vs kuyruk gibi uzuyordu.

O monitörün OverDrive ayarı normalde kalması lazım zaten. Her monitörde Fast en iyi ayarı olacak diye bir şey yok. Aşağıdaki sizin kullandığınız monitör, faster vs normal.

O monitörün OverDrive ayarı normalde kalması lazım zaten. Her monitörde Fast en iyi ayarı olacak diye bir şey yok. Aşağıdaki sizin kullandığınız monitör, faster vs normal.

Anladim kasa toplarken bu kadar uğraşmadim yıllardır şu monitör isine kafam çalışmaz çok inci cinciği var.

Anladim kasa toplarken bu kadar uğraşmadim yıllardır şu monitör isine kafam çalışmaz çok inci cinciği var.
Aynen öyle bende öğrenmek istiyorum ama karışık baya. Bilmediğim çok teknik bilgi var.

Aynen öyle bende öğrenmek istiyorum ama karışık baya. Bilmediğim çok teknik bilgi var.
Valla bunaldim hp alacam olmadi geri yolar emektar 11 senelik aoc 21 inç 60hz monitörümle devam ederim

Kablo olarak bunu mu almam lazim

Bu arada x24ih'de Overdrive ayarı yapınca freesync/gsync kapanıyor diye biliyorum.
Hayır, seçenekler arasından MBR veya MPRT seçilirse olması doğal zaten. Bu monitörde isimleri ne bilmiyorum ama mesela Fast ve Faster'da bu problem olmaz.
HDMI çıkıyor demisler.
Display Specs DisplayPort kablosu çıkıyor yazmış. Ülkeden 0lkeye değişmiyorsa DP çıkması lazım.

Hayır, seçenekler arasından MBR veya MPRT seçilirse olması doğal zaten. Bu monitörde isimleri ne bilmiyorum ama mesela Fast ve Faster'da bu problem olmaz.

1ms, MBR, MPRT moduna alınan her IPS monitörde oluyor mu bu? Örneğin 24G2U veya 24GN650-B'de?

Display Specs Display Port kablosu çıkıyor yazmış. Ülkeden 0lkeye değişmiyorsa DP çıkması lazım.

DP çıkmıyormuş fiyatı uygun tutmak için çıkardılar herhalde.

1ms, MBR, MPRT moduna alınan her IPS monitörde oluyor mu bu? Örneğin 24G2U veya 24GN650-B'de?
24GN600 ve 650'de olur ama onların 1.9ms elde ettiği Faster modu var. Zaten iyi tepkime sunuyor. X24ih, 24GN650 ve 600, XL2411P harici bu durum yaşanır.

24G2U'da da yaşanır.

24GN600 ve 650'de olur ama onların 1.9ms elde ettiği Faster modu var. Zaten iyi tepkime sunuyor.

Faster'a alınca LG'nin bu modellerinde tersine ghosting(hatta yukarıda atmıştım başka ismi var mı bilmiyorum) olduğundan 1.9ms olması anlamsız olmuyor mu? Ben bu iki monitörde parlaklık şikayeti hiç görmedim. 24G2U'nun eskiden kullandığı panelde birkaç şikayet gördüm onun dışında görmedim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…