O monitörün OverDrive ayarı normalde kalması lazım zaten. Her monitörde Fast en iyi ayarı olacak diye bir şey yok. Aşağıdaki sizin kullandığınız monitör, faster vs normal.
O monitörün OverDrive ayarı normalde kalması lazım zaten. Her monitörde Fast en iyi ayarı olacak diye bir şey yok. Aşağıdaki sizin kullandığınız monitör, faster vs normal.
Hayır, seçenekler arasından MBR veya MPRT seçilirse olması doğal zaten. Bu monitörde isimleri ne bilmiyorum ama mesela Fast ve Faster'da bu problem olmaz.
Hayır, seçenekler arasından MBR veya MPRT seçilirse olması doğal zaten. Bu monitörde isimleri ne bilmiyorum ama mesela Fast ve Faster'da bu problem olmaz.
24GN600 ve 650'de olur ama onların 1.9ms elde ettiği Faster modu var. Zaten iyi tepkime sunuyor. X24ih, 24GN650 ve 600, XL2411P harici bu durum yaşanır.
Faster'a alınca LG'nin bu modellerinde tersine ghosting(hatta yukarıda atmıştım başka ismi var mı bilmiyorum) olduğundan 1.9ms olması anlamsız olmuyor mu? Ben bu iki monitörde parlaklık şikayeti hiç görmedim. 24G2U'nun eskiden kullandığı panelde birkaç şikayet gördüm onun dışında görmedim hiç.