Monitör önerisi

Bütçe
3000
Samsung bu monitör ve yukarıda attığım ASUS monitör nasıl olur hocam 165Hz veya 144Hz ekranlarda performans düşüklüğü yaşar mıyım işlemcim sebebiyle

Şu an konuda bakılan monitörler elle tutulur monitörler değiller. Konunun sakız olmasına gerek yok. Senin baktığın monitör alınmaz. Kronik sorunlu bir model.
Herkes o kötü bu kötü diyor VA panel TUF serisini yapıştırıyor.
Lenovo G24-20 Monitör bunu almaya çalışın. Paranıza değsin en azından.

Hocam attığınız monitör VA panel, VA panelin renk kalitesi kötüdür ve ghosting problemi vardır. VA panel almanızı önermiyorum. Bu monitöre bakabilirsiniz: Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bu monitör 165 hz ve IPS panel.

Buradan monitör panel türleri ve aralarındaki farklara bakabilirsiniz: Monitör Panel Türleri ve Aralarındaki Farklar
hocam peki asus un bu modeli olur mu ? sanırım tek farkı curved ve led monitör olması. Diğer yorumlardan ve önerilerinizden sonra VA almayacağım.
Eğer sorun yok diyorsanız curved bir süre sonra göz yorar mı ?

hocam peki asus un bu modeli olur mu ? sanırım tek farkı curved ve led monitör olması. Diğer yorumlardan ve önerilerinizden sonra VA almayacağım.
Eğer sorun yok diyorsanız curved bir süre sonra göz yorar mı ?
Hocam bu bütçedeki curved monitörlerin çoğu VA panel, attığınız da VA panel, aşağıdaki özellikler kısmında görebilirsiniz. İlla ki curved monitör almak istiyorum diyorsanız, bu bütçede mecbur VA panel alacaksınız. Kavisli monitör almak için özellikle bir nedeniniz yoksa bence curved’den vazgeçin, IPS alın derim.

Şu an konuda bakılan monitörler elle tutulur monitörler değiller. Konunun sakız olmasına gerek yok. Senin baktığın monitör alınmaz. Kronik sorunlu bir model.
Herkes o kötü bu kötü diyor VA panel TUF serisini yapıştırıyor.
Lenovo G24-20 Monitör bunu almaya çalışın. Paranıza değsin en azından.
önerdiğiniz monitörü satın aldım hocam, dediğiniz gibi bu bütçede alınabilecek en iyi monitördü teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı