Monitör önerisi

Kajuuyf

Centipat
Daha fazla  
Bu 6 monitörun arasında kaldım. En iyisi hangisi? Xiaomi biraz hosuma gitti ghosting degerleri de videoda gösteriliyor. Y ardımcı olursanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

24G4X 23.8"En verimli Ve en iyi değerler bu monitörde.Ghosting değerlerine bakmak için vaktim olmadığından göz kararı ile bu monitörü tavsiye ederim

AOC 24G4X'i öneririm fiyat olarak gayet iyi hemde 0.5MS
o üründe ışık sızması falan var mı acaba bir bilginiz var mıdır? ve bence 1ms ile 0.5ms'in arasinda gozle gorulecek bir fark olmayacak bu urunun ms ve fiyattan baska hangi ozellikleri diger urunlere kiyasla daha iyi ve onu en iyisi yapiyor

AOC 24GX4 mü yoksa Lenovo Legion R25i-30 mu arasında kaldım.
Belki dikkatinizi çekmiştir aynı ürünler arasında kaldığımızı görünce fikir edinmek adına sizi takip etmiştim. Ben bugün Amazon üzerinden 24G4X siparişi verdim; gün içerisinde siparişim gelecek, herhangi bir sorunuz veya merak ettiğiniz bir şey olursa cevaplayabilirim.

Vallaha çok iyi olur çok teşekkür ederim takip edince bir ara yanlış bir şey mi yaptım falan diye düşünmüştüm

ghosting ve ışık sızması var mı yok mu onu söylerseniz sevinirim

AOC 24GX4 mü yoksa Lenovo Legion R25i-30 mu arasında kaldım.
R25i-30'da IPS Glow var diyorlar bazi kisiler cok memnun bazi kisiler hic memnun degil yani bilmiyorum baya baktim kullanici yorumlarina tam bir sey cikaramadim|
AOC'ta ise cogu kisi ölü pixel veya ışık sızması sorunu ile karsilasmis bu yuzden kararsizim

Xiaomi hakkindaki yorumlariniz neler acaba cok merak ettim urunu bu yil cikmis diye biliyorum dusuncelerinizi iletirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…