Asus TUF Gaming VG27AQ5A vs AOC Q27G4ZR

ItsJimmyMcGill

Decapat
Daha fazla  
Rehber: 2K monitör tavsiyesi buradan bakabilirsiniz ben tüm araştırmamı bu başlık sayesinde sonlandırıp karar verebilmiştim. KTC H27E6 ve ASUS arasında kalmıştım ve tercihimi ASUS'tan yana kullandım.

Önce bu başlıktaki Evnia 27" 27M2N3501PA/00 monitörü aldım(deneyimim bir önceki sayfada var) daha sonra ASUS 27" TUF Gaming VG27AQL5A aldım. Bundan önce ViewSonic, Dell, LG, Samsung ve MSI monitörler kullandım(view dışında diğerleri 1440p). Kullandığım en kaliteli monitörler ASUS ve Dell markalar oldu. Şu an aşırı memnunum iyi ki şanssızlık yaşayıp Evnia'yı iade etmişim. İki ürün arasındaki malzeme farkı bambaşka. İki markanın da satışını yapan herhangi bir mağazaya gidip test edebilir satıcıyla görüşebilirsiniz eminim aynı şeyleri anlatacaktır.
Tabii ki bir ürünün veya markanın fanatiği olmak saçma ben bu ürün özelinde konuşuyorum. Fiyat performans açısından bakıp iyi karar vermek lazım. Şanssızlıklar olabiliyor, iade hakkınızı kullanabileceğiniz yerleri tercih edin.

Hocam sanırım bu 2 monitörden birisini alacağım gibi duruyor sizce hangisini almalıyım? Başka bir model de önerebilirsiniz. Ayrıca sanırım ASUS olan 210 Hz AOC olan ise overclokla beraber 260 Hertz'lere çıkabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı