aykutkocaman27
Megapat
Daha fazla
Samsung LS24D332HSX/UF 24" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) Full HD Fiyatı
Samsung LS24D332HSX/UF 24" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Arkadaşlar şu an kullandığım monitör darboğaz sorunu yaşattığı için değiştirmek durumundayım. Bu linkteki monitörü almayı düşünüyorum fakat Sync desteği yok diyor. Bende 1050 Ti var oyunlarda ortalama FPS alıyorum FreeSync olmaması bana sorun yaşatır mı? Ya da önerileriniz varsa Max 850-900 TL monitör önerisi bekliyorum. IPS yerine TN tercihim çünkü rekabetçi oyunları daha çok oynuyorum o yüzden IPS kasıntısı olmadan öneri yaparsanız sevinirim. 75Hz 1ms olması da tercihimdir.
Samsung LS24D332HSX/UF 24" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) Full HD Fiyatı
Samsung LS24D332HSX/UF 24" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Arkadaşlar şu an kullandığım monitör darboğaz sorunu yaşattığı için değiştirmek durumundayım. Bu linkteki monitörü almayı düşünüyorum fakat Sync desteği yok diyor. Bende 1050 Ti var oyunlarda ortalama FPS alıyorum FreeSync olmaması bana sorun yaşatır mı? Ya da önerileriniz varsa Max 850-900 TL monitör önerisi bekliyorum. IPS yerine TN tercihim çünkü rekabetçi oyunları daha çok oynuyorum o yüzden IPS kasıntısı olmadan öneri yaparsanız sevinirim. 75Hz 1ms olması da tercihimdir.
İmkanın varsa 120-144-165 hz tercih etmen daha çok avantaj sağlar. İmkanın olursa Acer 165 Hz 1300 lira civarında... Biliyorum bu fiyata göre epeyce fazla ama bir kez alıp yıllarca kullanabileceğini düşün ve rekabetçi oyunlarda alacağın performansın ne denli artacağını kıyasla...
Ayrıca ben de 75 hz 1 ms monitör kullanıyorum cs go oynuyorum benim için yeterli gelmiyor. Bu günlerde monitör alınacaksa bence 144 bandına çıkmak gerekli.
Sync desteği olursa iyi olur ama olmaması sorun oluşturmaz. 100TL daha fazla ama alabilirseniz bu model gayet iyi ayrıca FreeSync bunda mevcut.
.Aoc G2590VXQ Monitör 24.5 inches TN: Amazon.com.tr
Aoc G2590VXQ Monitör 24.5 inches TN: Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Arkadaş rekabetçi oyun oynadığından bahsetmiş. V-Sync dezavantaj yaratır.FreeSync sizi alakadar eden bir teknoloji değil çünkü AMD'nin teknolojisi siz oyunların içinde vysnc açarak FPS sabitleyip yırtılmaları giderebilirsiniz.
Tabiki 144Hz gözle görülür derecede avantaj sağlar ama sistemim o kadar fps'i sadece lol ve cs:goda alıyor şu an 75 yeterli gibi geliyor ama düşüneyim 144'ü
Hocam bu bütçemi aşıyor ve bu kadar para verebilecek olsam 1050 TL'ye 75Hz almam az daha zorlar 144 alırım yinede teşekkürler
Arkadaş rekabetçi oyun oynadığından bahsetmiş. V-Sync dezavantaj yaratır.
Sen yine de bir düşün https://www.hepsiburada.com/acer-kg241qs-23-6-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-monitor-um-ux1ee-s01-p-HBV00000RUUJU?magaza=BOZDAN Teknoloji
Arkadaş rekabetçi oyun oynadığından bahsetmiş. V-Sync dezavantaj yaratır.
Sen yine de bir düşün https://www.hepsiburada.com/acer-kg241qs-23-6-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-monitor-um-ux1ee-s01-p-HBV00000RUUJU?magaza=BOZDAN Teknoloji
ben bu modelle aoc 24g2u arasında kaldım tabii aoc daha pahalı bir model. Ayrıca aoc çok fazla satılmış ve çok fazla da ölü piksel problemi yaşamıştır. Bunu da belirteyim.Harbiden güzelmiştaksitle belki zorlayabilirim biraz bunu da aldım tercihlerim arasına bakalım daha ne öneriler gelecek teşekkür ederim.
ben bu modelle aoc 24g2u arasında kaldım tabii aoc daha pahalı bir model. Ayrıca aoc çok fazla satılmış ve çok fazla da ölü piksel problemi yaşamıştır. Bunu da belirteyim.