Monitör Önerisi

AOC'ların çok ölü piksel yaşadığını duydum ne kadar doğrudur bilemem ama o kadar sorunlu olmasına rağmen daha pahalı olması garip.

6 Yıldr çeşitli AOC monitörler kullandım hiç ölü piksel sorunu yaşamadım. Çevremdekilerede aldırdım onlardada yok.

AOC'ların çok ölü piksel yaşadığını duydum ne kadar doğrudur bilemem ama o kadar sorunlu olmasına rağmen daha pahalı olması garip.
Ama yükseklik alçaklık ve eğim ayarı ayrıca IPS panel ve çok sayıda bağlantı noktası ile daha fazla özellik sunmasını göz ardı etmemeli.

GTX 1000 serisi ile beraber NVIDIA ekran kartları FreeSync kullanabilmeye başladı çoğu monitörde.

O dediğiniz olay FreeSync monitörlerde G-Sync özelliğidir ki onu da her monitör sunmuyor zaten 1050 Ti gibi kartta ne derece verimli çalışacağıda soru işareti çünkü birkaç yerde desteklemediği dahi söylenmiş.

O dediğiniz olay derken? Ben farklı bir şey mi yazdım?

Siz FreeSync yazdınız diye direkt öyle yazdım G-Sync'le FreeSync aynı şey değiller çünkü LFC diye bir özellik var ki bence en büyük belirleyici özellik. Yanlışta anlamış olabilirim sizi eğer öyleyse kusura bakmayın siz FreeSync çalışıyor dediğiniz için öyle yazdım belki sizde benim dediğimi demek istemişsinizdir.

Yani şöyle FreeSync yazılım ama G-SYNC bir donanım, siz eğer 1000 serisi veya üzeri NVIDIA ekran kartını FreeSync monitöre takarsanız FreeSync kullamış oluyorsunuz onu dedim, önemli değil siz kusura bakmayın biraz sert çıkıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…