Ç Çınar.gyrt Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #1 Geçen günlerde evde duran küçük bir televizyonu monitörüm yerine taktım ve oyuna girdiğimde gözümü ağrıttı. Bunun nedeni nedir ve nasıl çözebilirim?
Geçen günlerde evde duran küçük bir televizyonu monitörüm yerine taktım ve oyuna girdiğimde gözümü ağrıttı. Bunun nedeni nedir ve nasıl çözebilirim?
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 9 Mayıs 2023 #2 Acayip fazla ghosting olduğundan olabilir.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #3 Monitörün Hz'si TV'den yüksektir. Düşük Hz göz yorar. Aşırı parlaklık göz yorar. Ghosting, smearing gibi sorunlar göz yorar. Çok neden var.
Monitörün Hz'si TV'den yüksektir. Düşük Hz göz yorar. Aşırı parlaklık göz yorar. Ghosting, smearing gibi sorunlar göz yorar. Çok neden var.
Ç Çınar.gyrt Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #4 Saint Lucia dedi: Monitörün Hz'si TV'den yüksektir. Düşük Hz göz yorar. Aşırı parlaklık göz yorar. Ghosting, smearing gibi sorunlar göz yorar. Çok neden var. Genişletmek için tıkla... Parlaklığı kısmayı denedim ghosting testi yaptım başka ne olabilir ve nasıl çözerim?
Saint Lucia dedi: Monitörün Hz'si TV'den yüksektir. Düşük Hz göz yorar. Aşırı parlaklık göz yorar. Ghosting, smearing gibi sorunlar göz yorar. Çok neden var. Genişletmek için tıkla... Parlaklığı kısmayı denedim ghosting testi yaptım başka ne olabilir ve nasıl çözerim?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #5 Çınar.gyrt dedi: Parlaklığı kısmayı denedim ghosting testi yaptım başka ne olabilir ve nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... TV'nin yapısı öyleyse çözemezsin. TV'ler monitör gibi de değil. Software kısım özellikleri çok dar. Alışmaya çalışın ya da TV kullanmayın.
Çınar.gyrt dedi: Parlaklığı kısmayı denedim ghosting testi yaptım başka ne olabilir ve nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... TV'nin yapısı öyleyse çözemezsin. TV'ler monitör gibi de değil. Software kısım özellikleri çok dar. Alışmaya çalışın ya da TV kullanmayın.