V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 2 Ağustos 2020 #11 Arkadaslar, konu troll degil kafamdan kanlar akiyor fakat monitör daha onemli. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2020
olyhee Picopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 278 Çözümler 2 Yer Türkiye 2 Ağustos 2020 #12 Eğer düzgün bir çocuk olursan belki sende bir gün monitördeki görüntüleri görebilirsin.
samedovski Decapat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 366 2 Ağustos 2020 #13 Evil Morty 4. sezonda neredeydin kardeşim? Seni arıyoruz dizide sen gelmişsin burada monitöre kafa atıyorsun.
Evil Morty 4. sezonda neredeydin kardeşim? Seni arıyoruz dizide sen gelmişsin burada monitöre kafa atıyorsun.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 2 Ağustos 2020 #14 288313 dedi: Evet görüntüyü RAM'den alabilirsin. (!) Genişletmek için tıkla... Simdi bende 8 GB RAM var. Nasıl yapabilirim bunu?
288313 dedi: Evet görüntüyü RAM'den alabilirsin. (!) Genişletmek için tıkla... Simdi bende 8 GB RAM var. Nasıl yapabilirim bunu?
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2020 #15 vermillionp2 dedi: arkadaslar konu troll degil kafamdan kanlar akiyor fakat monitor daha onemli Genişletmek için tıkla... Bence canın daha önemli. Git kanını temizle bi' bak kafana ne olmuş. Monitörü sonra halledersin kaçmıyor.
vermillionp2 dedi: arkadaslar konu troll degil kafamdan kanlar akiyor fakat monitor daha onemli Genişletmek için tıkla... Bence canın daha önemli. Git kanını temizle bi' bak kafana ne olmuş. Monitörü sonra halledersin kaçmıyor.
E egeyardimli Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 185 2 Ağustos 2020 #16 Ben en son sinirlendiğimde kardeşime kafa attım pişman değilim 2 gün yamuk yürüdü sadece
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 2 Ağustos 2020 #17 vermillionp2 dedi: Simdi bende 8 GB RAM var. Nasıl yapabilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Şaka o ciddiye almayın. Almanızın bir yolu yok. Bir tek televizyona bağlayarak alabilirsiniz. Bu arada sağlığınız daha önemli hemen doktora gidin.
vermillionp2 dedi: Simdi bende 8 GB RAM var. Nasıl yapabilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Şaka o ciddiye almayın. Almanızın bir yolu yok. Bir tek televizyona bağlayarak alabilirsiniz. Bu arada sağlığınız daha önemli hemen doktora gidin.
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2020 #18 vermillionp2 dedi: Simdi bende 8 GB RAM var. Nasıl yapabilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Dostum, yeni monitör alacaksın. RAM'den nasıl görüntü almayı düşünüyorsun?
vermillionp2 dedi: Simdi bende 8 GB RAM var. Nasıl yapabilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Dostum, yeni monitör alacaksın. RAM'den nasıl görüntü almayı düşünüyorsun?
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 2 Ağustos 2020 #19 samedovski dedi: Evil Morty 4. sezonda neredeydin kardeşim? Seni arıyoruz dizide sen gelmişsin burada monitöre kafa atıyorsun. Genişletmek için tıkla... Rick ordusunu kontrol ediyordum, rage attim bir anda.
samedovski dedi: Evil Morty 4. sezonda neredeydin kardeşim? Seni arıyoruz dizide sen gelmişsin burada monitöre kafa atıyorsun. Genişletmek için tıkla... Rick ordusunu kontrol ediyordum, rage attim bir anda.
Canoktun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 1.228 Makaleler 6 Çözümler 3 2 Ağustos 2020 #20 Pek seçenek yok. Bir süreliğine dandik bir monitör kullanabilirsiniz. Ben bilerek dandik klavye kullanıyorum ki sinirimi çıkaracak bir ekipman olsun.
Pek seçenek yok. Bir süreliğine dandik bir monitör kullanabilirsiniz. Ben bilerek dandik klavye kullanıyorum ki sinirimi çıkaracak bir ekipman olsun.