A Asgardar Femtopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 2 6 Ağustos 2020 #1 Bugün monitörümu 75Hz'den 80Hz'e çıkarmak istedim yaptım ve siyah ekran verdi. Ortasında da e harfi vardı. Bunun çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2020
Bugün monitörümu 75Hz'den 80Hz'e çıkarmak istedim yaptım ve siyah ekran verdi. Ortasında da e harfi vardı. Bunun çözümünü bilen var mı?
rmzngny Megapat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen, Web-Grafik Tasarımcı Profil Kapağı 1521477463 6 Ağustos 2020 #2 Monitörünüz desteklemiyorsa o hıza çıkamazsınız. En yüksek desteklediği hızdan fazlasında hep siyah ekran verecektir. Artı 0 Eksi
Monitörünüz desteklemiyorsa o hıza çıkamazsınız. En yüksek desteklediği hızdan fazlasında hep siyah ekran verecektir.
KS KS A Asgardar Femtopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 2 6 Ağustos 2020 #3 rmzngny dedi: Monitörünüz desteklemiyorsa o hıza çıkamazsınız. En yüksek desteklediği hızdan fazlasında hep siyah ekran verecektir. Genişletmek için tıkla... Peki siyah ekrandan nasıl çıkıcam şu anda siyah ekranda kaldı. Artı 0 Eksi
rmzngny dedi: Monitörünüz desteklemiyorsa o hıza çıkamazsınız. En yüksek desteklediği hızdan fazlasında hep siyah ekran verecektir. Genişletmek için tıkla... Peki siyah ekrandan nasıl çıkıcam şu anda siyah ekranda kaldı.
rmzngny Megapat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen, Web-Grafik Tasarımcı Profil Kapağı 1521477463 7 Ağustos 2020 #4 Asgardar dedi: Peki siyah ekrandan nasıl çıkıcam şu anda siyah ekranda kaldı. Genişletmek için tıkla... Farklı bir monitör/TV'ye bağlayıp ekran kartınızın programının ayar menüsünden çözünürlük seçip sonra tekrar önceki monitörünüzü takın. Sorununuz yüksek ihtimalle çözülecektir. Artı 0 Eksi
Asgardar dedi: Peki siyah ekrandan nasıl çıkıcam şu anda siyah ekranda kaldı. Genişletmek için tıkla... Farklı bir monitör/TV'ye bağlayıp ekran kartınızın programının ayar menüsünden çözünürlük seçip sonra tekrar önceki monitörünüzü takın. Sorununuz yüksek ihtimalle çözülecektir.
Bati. Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 285 Çözümler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Programcısı. 7 Ağustos 2020 #5 Asgardar dedi: Peki siyah ekrandan nasıl çıkıcam şu anda siyah ekranda kaldı. Genişletmek için tıkla... Monitör üzerindeki tuşlardan sanırım sıfırlanabilir. Artı 0 Eksi
Asgardar dedi: Peki siyah ekrandan nasıl çıkıcam şu anda siyah ekranda kaldı. Genişletmek için tıkla... Monitör üzerindeki tuşlardan sanırım sıfırlanabilir.
rmzngny Megapat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen, Web-Grafik Tasarımcı Profil Kapağı 1521477463 7 Ağustos 2020 #6 Bati. dedi: Monitör üzerindeki tuşlardan sanırım sıfırlanabilir. Genişletmek için tıkla... Windows tarafında yapılan bi değişiklik olduğu için monitör üzerinden sıfırlanamaz. Artı 0 Eksi
Bati. dedi: Monitör üzerindeki tuşlardan sanırım sıfırlanabilir. Genişletmek için tıkla... Windows tarafında yapılan bi değişiklik olduğu için monitör üzerinden sıfırlanamaz.
OguzhanArikan Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 144 Çözümler 1 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Müh. 27 Kasım 2020 #7 Asgardar dedi: Bugün monitörümu 75Hz'den 80Hz'e çıkarmak istedim yaptım ve siyah ekran verdi. Ortasında da e harfi vardı. Bunun çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorun bende de oldu nasıl çözdünüz? Artı 0 Eksi
Asgardar dedi: Bugün monitörümu 75Hz'den 80Hz'e çıkarmak istedim yaptım ve siyah ekran verdi. Ortasında da e harfi vardı. Bunun çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorun bende de oldu nasıl çözdünüz?