Monitör, oyun oynarken ekranın siyah olması

ÜnyeSpor

Hectopat
Merhabalar. Arkadaşlar 5, 6 gün önce bilgisayarım geldi. Monitörümü falan kurdum fakat monitörümde 2 sorun gördüm.

1-Bazı oyunları oynarken monitörüm 3 saniyeliğine falan ışığı gidiyor (yani sipsiyah oluyor) ondan sonra geliyor sizce neden? Her oyunda olmuyor? Roblox'ta farkkettim.

2-Monitörüm 144Hz fakat 120Hz kullanabiliyorum.

Neden?

Monitörüme şu an 2 kablo bağlı.

Display Port yok monitörümde ondan mıdır?

Ekran kartına değil? Kasaya.

Elimde yok işte ona göre alacağım.
Kasaya diye bir şey yok.

Kabloları taktığınız yere bakarsanız ekran kartının arkasına taktığınızı fark edersiniz. APU kullanıyorsanız anakarta takmışsınızdır belki.

Tek kablo kullanın. İki kabloyi söylerseniz hangisini kullanmanız gerektiğini de söyleyebilirim.

Kasaya diye bir şey yok.

Kabloları taktığınız yere bakarsanız ekran kartının arkasına taktığınızı fark edersiniz. APU kullanıyorsanız anakarta takmışsınızdır belki.

Tek kablo kullanın. İki kabloyi söylerseniz hangisini kullanmanız gerektiğini de söyleyebilirim.

Kablo isimlerini bilmiyorum normal monitörün içinden çıkan 2 kablo sen kaç kablo kullanıyorsunki? Arkadaşlarım 5 kullanıyor hep.

@ÜnyeSpor 5 mi? Şaka mı yapıyorsunuz? :D

1 tane görüntü kablosu (HDMI, DP gibi) 1 tane de güç kablosu kullanılır. Güç kablosu da prize takılır.

Kasa ile monitör arasında 1 tane kablo olur yani. 5 ne ya? Kasanızı 20 farklı prize takmak gibi.

Kabloların fotoğrafını (Uçlaeını) atarsanız ne olduklarını anlayabiliriz.

@ÜnyeSpor 5 mi? Şaka mı yapıyorsunuz? :D.

1 Tane görüntü kablosu (HDMI, DP gibi) 1 tane de güç kablosu kullanılır. Güç kablosu da prize takılır.

Kasa ile monitör arasında 1 tane kablo olur yani. 5 ne ya? Kasanızı 20 farklı prize takmak gibi.

Kabloların fotoğrafını (uçlaeını) atarsanız ne olduklarını anlayabiliriz.

Prize taktığım fiş 2 değil monitörün kablo girişine 2 kablo taktım.

Uçlarının fotoğraflarını atar mısınız?

1 Tane takmalısınız ama hangisi olduğuna karar vermek için bilmem lazım türlerini.

1-Canlı dersteyim atmaya çalışırsam ekran gider.
2-Fotoğraf çekebileceğim hiçbirşeyim yok şu anda internetten bulmaya çalışacağım.
Uçlarının fotoğraflarını atar mısınız?

1 Tane takmalısınız ama hangisi olduğuna karar vermek için bilmem lazım türlerini.

2.sorumun cevabını buldum. Display Port lazımmış tam 144Hz almak için ama ekran kararmasına bakacağım atarım sana sonra bekle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı