cevikburak1 Decapat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #1 Ekran kartına HDMI ile baglanmamdan kaynaklanan bir sorun mu bu acaba? Benchmark testlerinde falan ekran kartı normal gösteriyor. Oyuna her girdigimde böyle yapıyor monitör. Sebebi nedir? Sistem daha yeni. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2021
Ekran kartına HDMI ile baglanmamdan kaynaklanan bir sorun mu bu acaba? Benchmark testlerinde falan ekran kartı normal gösteriyor. Oyuna her girdigimde böyle yapıyor monitör. Sebebi nedir? Sistem daha yeni.
gambitwastaken Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisliği Öğrencisi 30 Mayıs 2021 #2 Print screen tuşu ile ekran alıntısı alıp görüntüyü monitör mü bilgisayar mı böyle veriyor kontrol edebilir misiniz. Artı 0 Eksi
Print screen tuşu ile ekran alıntısı alıp görüntüyü monitör mü bilgisayar mı böyle veriyor kontrol edebilir misiniz.
KS KS cevikburak1 Decapat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #3 hocam o durumda alamıyorum maalesef monitör eski oldugundan olabiilir mi acaba yadaa dönüştürücüde sıkıntı felan olabilir mi Artı 0 Eksi
hocam o durumda alamıyorum maalesef monitör eski oldugundan olabiilir mi acaba yadaa dönüştürücüde sıkıntı felan olabilir mi
gambitwastaken Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisliği Öğrencisi 30 Mayıs 2021 #4 cevikburak1 dedi: hocam o durumda alamıyorum maalesef monitör eski oldugundan olabiilir mi acaba yadaa dönüştürücüde sıkıntı felan olabilir mi Genişletmek için tıkla... Her şey olabilir. Artı 0 Eksi
cevikburak1 dedi: hocam o durumda alamıyorum maalesef monitör eski oldugundan olabiilir mi acaba yadaa dönüştürücüde sıkıntı felan olabilir mi Genişletmek için tıkla... Her şey olabilir.
KS KS cevikburak1 Decapat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #5 ekran kartının benchmark testi temiz ama bilemiyorum cidden 3 günlük sistem ve moralimi çok bozdu ya Artı 0 Eksi
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.590 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mayıs 2021 #6 Anladığım kadarıyla masaüstünde yapmıyor, oyunda yapıyor. Her oyunda mı yapıyor bunu? Dönüştürücüden de olabilir. Artı 0 Eksi
Anladığım kadarıyla masaüstünde yapmıyor, oyunda yapıyor. Her oyunda mı yapıyor bunu? Dönüştürücüden de olabilir.
KS KS cevikburak1 Decapat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #7 Critness dedi: Anladığım kadarıyla masaüstünde yapmıyor, oyunda yapıyor. Her oyunda mı yapıyor bunu? Dönüştürücüden de olabilir. Genişletmek için tıkla... Her oyunda yapiyor masaustunde bir sorun yok oyuna girdiğimde oluyor lutfen crvanini bilen varsa soylesin uyumaiyorum. 6.8 k verip sistem bide ya Artı 0 Eksi
Critness dedi: Anladığım kadarıyla masaüstünde yapmıyor, oyunda yapıyor. Her oyunda mı yapıyor bunu? Dönüştürücüden de olabilir. Genişletmek için tıkla... Her oyunda yapiyor masaustunde bir sorun yok oyuna girdiğimde oluyor lutfen crvanini bilen varsa soylesin uyumaiyorum. 6.8 k verip sistem bide ya
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.590 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mayıs 2021 #8 Dönüştürücü kullanıyor musunuz? Ayrıca evde TV varsa bilgisayarı TV'ye bağlayıp oyun deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS cevikburak1 Decapat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #9 Critness dedi: Dönüştürücü kullanıyor musunuz? Ayrıca evde TV varsa bilgisayarı TV'ye bağlayıp oyun deneyin. Genişletmek için tıkla... dönüşştürücü kullanıyorum hdmı tv ye baglayıp denedim yine aynı şekilde ekran kartımı arızalı acaba Artı 0 Eksi
Critness dedi: Dönüştürücü kullanıyor musunuz? Ayrıca evde TV varsa bilgisayarı TV'ye bağlayıp oyun deneyin. Genişletmek için tıkla... dönüşştürücü kullanıyorum hdmı tv ye baglayıp denedim yine aynı şekilde ekran kartımı arızalı acaba
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.590 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mayıs 2021 #10 cevikburak1 dedi: dönüşştürücü kullanıyorum hdmı tv ye baglayıp denedim yine aynı şekilde ekran kartımı arızalı acaba Genişletmek için tıkla... Olabilir, dönüştürücü kullanmadan TV'ye bağladıysanız ve aynı sorun olduysa ekran kartı sıkıntılı olabilir, garantisi varsa gönderin. Artı 0 Eksi
cevikburak1 dedi: dönüşştürücü kullanıyorum hdmı tv ye baglayıp denedim yine aynı şekilde ekran kartımı arızalı acaba Genişletmek için tıkla... Olabilir, dönüştürücü kullanmadan TV'ye bağladıysanız ve aynı sorun olduysa ekran kartı sıkıntılı olabilir, garantisi varsa gönderin.