cevikburak1 Decapat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #1 Ekran kartına HDMI ile baglanmamdan kaynaklanan bir sorun mu bu acaba? Benchmark testlerinde falan ekran kartı normal gösteriyor. Oyuna her girdigimde böyle yapıyor monitör. Sebebi nedir? Sistem daha yeni. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2021
Ekran kartına HDMI ile baglanmamdan kaynaklanan bir sorun mu bu acaba? Benchmark testlerinde falan ekran kartı normal gösteriyor. Oyuna her girdigimde böyle yapıyor monitör. Sebebi nedir? Sistem daha yeni.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 30 Mayıs 2021 #11 Ekran kartında sorun var gibi gözüküyor (benim fikrim) Artı 0 Eksi
KS KS cevikburak1 Decapat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #12 ya oakadar saçma ki şimdi o sorun ortada n kalktı bu seferde sürücüzüde zaman aşaımı meydan a geldi diyip beni warzone dan atıyor Artı 0 Eksi
ya oakadar saçma ki şimdi o sorun ortada n kalktı bu seferde sürücüzüde zaman aşaımı meydan a geldi diyip beni warzone dan atıyor
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.591 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2021 #13 cevikburak1 dedi: ya oakadar saçma ki şimdi o sorun ortada n kalktı bu seferde sürücüzüde zaman aşaımı meydan a geldi diyip beni warzone dan atıyor Genişletmek için tıkla... WHQL sürücü indirin. Artı 0 Eksi
cevikburak1 dedi: ya oakadar saçma ki şimdi o sorun ortada n kalktı bu seferde sürücüzüde zaman aşaımı meydan a geldi diyip beni warzone dan atıyor Genişletmek için tıkla... WHQL sürücü indirin.