Monitör Panel Değişimi

Frudo Fagins

Kilopat
Daha fazla  
Asus'un VP248H monitörünü satın aldım sonra bir adet ölü piksel fark ettim. Bende servise yolladım. Şimdi aklıma bir şey takıldı serviste eğer bir ölü piksel için uğraşırlarsa panel değiştirmeleri lazım. Bu paneli benim monirörün paneliyle değilde başka uyumlu bir panelle değiştirirlerse 75 hz, Freesync, 1ms ve monitörün sunduğu diğer özellikleri kaybeder miyim? Teşekkürker.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 ay olmadıysa tamir etmiyorlar birebir değiştiriyorlar ama 1 ölü piksele sorun çıkartabilirler, durumuTüketici Hakem Heyetine taşıman gerekebilir.
Monitörü bundan iki hafta önce almış olduğumu belirtmiştim fakat düzenleyen arkadaş nedense silme gereği duymuş. Asus'un sitesinden tamir durumu sorgulattığımda "ürününüz üzerinde sağlamlık testi uygulanmaktadır" yazıyor yani bu tamir aşamasında olduğu anlamına mı geliyor?

Rastgele yazıyorlar hocam. Monitörü test ediyorlardır, ama müdahale edilecekse DOA kapsamında değiştiriyorlar. Ondan yana sıkıntın olmasın, düşünmen gereken şey 1 piksel hatasını sorun sayacaklar mı.

Peki teşekkür ederim.

Teşekkürler.

Kardeş sa monitörden bi haber varmı nasıl bi işlem yapıldı

benimde asus xg248q monitör var monitörde renkler birbirine girdi ekranın solundaki flörösan yanıp sönüyor ekranda dikey çizgiler var daha 40 gün oldu asus panel mi değişir , para iademi eder yoksa
sorun ekran kartındandır diye msi a gönderdim sorun yok diye rapor verdiler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…