Monitör paneli darbe sonrası bozulabilir mi?

konichiwas

Megapat
Dostlar bugün yeni aldığım monitör geldi tutacağını takmaya çalışırken birden düştü ve monitörün ekran tarafı masaya sertce çarptı. O telaşla hemen monitörü kurup açtım. Ölü pixel testi, ghosting testi ve ışık süzmesi testi yaptım. Şu an hiçbir sorun gözükmüyor fakat sonradan bozulabilme ihtimali var mı? Gerçekten çok moralim bozuldu ve aşırı kafaya takmış durumdayım. Sizin önceden buna benzer tecrübeleriniz oldu mu? Olduysa sonradan kötü bir senaryoyla karşılaştınız mı? Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Çarpan yerde kırık, mırık yoksa bir şey olmaz hocam ne olacak. Sorun da yokmuş zaten, problem yok hayırlı olsun.

Kırık yoksa bir sorun olmaz. Fiziksel hasar oluşmayıp olurda ölü piksel çıkarsa zaten garantiden değiştirirsin.
Çarpan yerde kırık, mırık yoksa bir şey olmaz hocam ne olacak. Sorun da yokmuş zaten, problem yok hayırlı olsun.
Görünürde bir şey yoksa sonradan olmaz hocam geçmiş olsun.
Teşekkür ederim cevaplarınız için o kadar para verip üstüne böyle bir talihsizlik yaşayınca ciddi telaş yaptım ama dedikleriniz beni çok rahatlattı. İlerde ölü piksel gibi bi problemle karşılaşırsam polat hocamın dediği gibi iade ederim artık.

Olsaydı o anda olurdu daha sonra bir şey olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…