Monitör panelleri sağlam mıdır?

Tegwen

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Öğrencisi
Merhaba,

Kafama uzun zamandır takılıyor: Monitör panelleri kolay kolay çizilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
IPS ve LED paneller sert bir cisim ile bastırmadıkça kolay kolay çizilmez.

Normal şartlarda bu durumun olma ihtimali düşük. Çünkü kullanım alanı belli monitörün. Öndeki camı aşacak kadar sert ve hızlı olursa evet çizilir ve ölü piksel tümör dediğimiz olaylar oluşur. Televizyonlar için koruyucu vardı araştırabilirsin.

Koruyucu elimde var ama kullanmıyorum çünkü ne kadar kaliteli olursa olsun görüntüyü bozuyor. IPS panel bir monitöre sahibim sert bir cisim ile bastırmadığım sürece çizilmez herhalde.

Koruyucu elimde var ama kullanmıyorum çünkü ne kadar kaliteli olursa olsun görüntüyü bozuyor. IPS panel bir monitöre sahibim sert bir cisim ile bastırmadığım sürece çizilmez herhalde.
Zaten çok temas edilecek bir cihaz değil. Çok aksiyon olmazsa ve zımpara gibi bir bezle silmezseniz bir şey olmaz.

Yumuşak bezler ile temizleyin.

Önerebileceğim tek şey, monitör ve televizyon gibi aletleri silmek için özel bir sıvı var. Kullanmazsan bozulabiliyorlar.

Monitör temizleme kitim var sürekli onu kullanıyorum zaten sadece odama fazla kişi girip çıkıyor. Ondan dolayı biraz tedirginlik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…