Monitör patlayarak açılıyor

Jpso_0

Hectopat
Daha fazla  
Monitör çok geç açılıyor. Önceden ekran açılmayınca şifreyi girip enter dediğimde ekran 5 kez patlıyordu ama açılıyordu sonra düzeliyordu. Şu an daha da yavaş kablolarla falan oynadım yine patlama sorunu var. Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Monitör eski, kablolar sağlam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam başka kablo deneyin en mantıklısı o olacaktır.
Güç beslemesinde sorun varsa kablo çözüm olmayacaktır. Benim de eski monitörüm güç verdikten dakikalar sonra açılır duruma gelmişti. Gerçi "patlıyor" demesinden bir anlam çıkaramadım ancak, cezası bittiğinde anlarız.

Güç beslemesinde sorun varsa kablo çözüm olmayacaktır. Benim de eski monitörüm güç verdikten dakikalar sonra açılır duruma gelmişti. Gerçi "patlıyor" demesinden bir anlam çıkaramadım ancak, cezası bittiğinde anlarız.

Ceza bitti patlama dediğim ekran kapanıyor ama kapanırken pat diye küçük patlama sesi geliyor. Sonra açılırken yine aynı ses.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı