Monitör renk ayarı yapmak için program önerisi

Swin.1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Rx 6600 Dual DDR 6-Amd Ryzen 5600X-GSkill RipjawsV 8x2 GB 3200 MHz-Asus PRİME B550M/K DDR+ S+V+GL AM4-Cougar 600W+80 Psu-Dark Flash DK150 White Mid Tower Till-TwinMOS1TB M.2 PCIe SSD.
Meslek
Otomotiv Mekanikerliği
Merhaba, monitörü NVIDIA denetim masasındaki gibi renklerini ayarlamak istiyorum. Monitörün kendi renk ayarı yetmiyor. Ekran kartım AMD ve ne yazık ki NVIDIA uygulamasını yükleyemiyorum. Adrenalin editionlada yapıldığını biliyorum fakat kullanmak istemiyorum. Bende ciddi FPS kaybı yaşatıyor. 3 parti uygulama öneriniz var mı? Veya Windows ayarı.

FPS kaybı nasıl yaşatıyor hocam? CS 2'de bende renk ayarı kullanıyorum ama hiç bir FPS kaybı görmedim.

Hocam AMD'nin kendi driverından ayarlanmıyor mu?

FPS kaybı nasıl yaşatıyor hocam? CS 2'de bende renk ayarı kullanıyorum ama hiçbir FPS kaybı görmedim.

Bende hiçbir ayar yapmasanda beam ng Drive'de 100-120 FPS'den 70-80 ne kadar düşürüyor.

Hocam AMD'nin kendi driverından ayarlanmıyor mu?

FPS düşürdüğü için kullanmadığımı belirttim.

Bende hiçbir ayar yapmasanda beam ng Drive'de 100-120 FPS'den 70-80 ne kadar düşürüyor.

FPS düşürdüğü için kullanmadığımı belirttim.
Dediğim gibi CS 2'de ben de renk ayarını kullanıyorum ve FPS düşürmüyor. Renk ayarı zaten FPS düşürmez sadece ekrana gelen piksellerin rengini değiştiriyor kısaca güç kullanımı yine aynı oluyor. Başka bir oyunda deneyin bir de BeamNG kaynaklı bir sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…