Cornihonhs Femtopat Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #1 Monitorden ve NVIDIA uygulamsından renk değiştiremiyorum ve arada ekranım yeşil tonlarına kayıyor aninden .nedeni ne olabilir ve nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?
Monitorden ve NVIDIA uygulamsından renk değiştiremiyorum ve arada ekranım yeşil tonlarına kayıyor aninden .nedeni ne olabilir ve nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.436 Makaleler 2 Çözümler 1.574 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #2 CPU'nuzda dahili GPU var mı? Artı 0 Eksi
KS KS Cornihonhs Femtopat Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Mustafa.Kaan dedi: CPU'nuzda dahili GPU var mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... i5 12400f kullanıyorum bildiğime göre yok Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Mustafa.Kaan dedi: CPU'nuzda dahili GPU var mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... i5 12400f kullanıyorum bildiğime göre yok