Monitör renkleri bozuldu

ersinmorno

Hectopat
Arkadaşlar ben bir monitör taktım ve monitör açılırken normal bir renkte açıldı. Fakat bilgisayarı açtıktan ve ana ekrana geldikten sonra ekran yeşildi ve renksizdi. Monitörün üzerinden Auto kısmına tıkladığımda Auto yazısı gidene kadar renk normal haline dönüyordu. Monitörün ayarlarına giriyorum ama oradaki renkler normal. Ekran kartını başka bir monitöre bağladım ve o monitörün renkleri de normaldi. Sadece bu monitörde bu sorunu yaşıyorum. Neden olabilir?

Bağlantı yuvaları kontrolü, bağlantı kablosu kontrolü ve son olarak monitörü başka sistemde test etme ile hatalar bulunabilir. Monitör ayarlarında hazır ayarlara geçirip veya reset olayı varsa öyle yaparak deneyin.

Bağlantı yuvaları kontrolü, bağlantı kablosu kontrolü ve son olarak monitörü başka sistemde test etme ile hatalar bulunabilir. Monitör ayarlarında hazır ayarlara geçirip veya reset olayı varsa öyle yaparak deneyi
Bağlantı yuvaları kontrolü, bağlantı kablosu kontrolü ve son olarak monitörü başka sistemde test etme ile hatalar bulunabilir. Monitör ayarlarında hazır ayarlara geçirip veya reset olayı varsa öyle yaparak deneyin.
Reset özelliği vardı yaptım da olmadı bir anlığına renkler geldi ve yine gitti.
Düzelmedi reset özelliği vardı menü kısmında resetledim anlık olarak düzeldi ve 2 saniye sonra yine gitti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı