Monitör renkleri çok cırtlak gösteriyor

Batuyed

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7-4770 3.4ghz, Rx 480 4GB, 16GB Ram 1600mhz, 450W Psu.
Meslek
Öğrenci
Monitör
Samsuns
Merhaba Samsung monitörüme AMD Pro ekran kartı driverini kurduktan sonra renkleri normalden daha çok cırtlak mor falan yapıyor bu büyük bir renk sorunu değil fakat mor renkleri yanlış gösteriyor. Örneğin Discord logosu lacivert iken mor gösteriyor (renginden emin değilim) ve Valorant'ta Omen ajanını mavi göstermesi gerekirken mor gösteriyor bu bazen karşıma bu tarz şekilde çıkıyor. AMD driverindan önce Valorant oynadığımı hatırlıyorum ve renkler öyle değildi AMD ayarlanından normale çeviremedim yardımlarınızı bekliyorum.

Muhtemelen yaşadığınız sorun doygunluk ayarı ile ilgili. Monitörden veya AMD Uygulaması üzerinden "doygunluk" renk ayarını azaltın.

Canlı oyunu açmanızı tavsiye ederim.

Oyun kısmına gelip oyun ayarlarında monitör ayarları var frresyn gsyng aç kapa kısmının altında olması lazım özel çözünürlük kısmının orada renk ayarlarında canlı oyunu seçin.

Oyun kısmına gelip oyun ayarlarında monitör ayarları var frresyn gsyng aç kapa kısmının altında olması lazım özel çözünürlük kısmının orada renk ayarlarında canlı oyunu seçin.
Teşekkürler deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…