TechExpert Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #1 Monitör sallanırsa bozulur mu? Çok fazla sallamak değil ama. Hani biraz sallarsında renk böyle bir garip olur öyle bir şey. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2023
Monitör sallanırsa bozulur mu? Çok fazla sallamak değil ama. Hani biraz sallarsında renk böyle bir garip olur öyle bir şey.
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2023 #2 TechExpert dedi: Monitör sallanırsa bozulur mu? Çok fazla sallamak değil ama. Hani biraz sallarsında renk böyle bir garip olur öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Olmaz, ekran ciddi çarpmadığı sürece. O zaman Japonya depreminde bütün ekranlar bozulsun değil mi?
TechExpert dedi: Monitör sallanırsa bozulur mu? Çok fazla sallamak değil ama. Hani biraz sallarsında renk böyle bir garip olur öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Olmaz, ekran ciddi çarpmadığı sürece. O zaman Japonya depreminde bütün ekranlar bozulsun değil mi?
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 4.943 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #3 Masadan dusmedikce, olduğu yerde devrilmedikce bir şey olmaz.
TechExpert Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #4 Ben Tuba dedi: Olmaz, ekran ciddi çarpmadığı sürece. O zaman Japonya depreminde bütün ekranlar bozulsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam Novelist dedi: Masadan dusmedikce, olduğu yerde devrilmedikce bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürer hocam.
Ben Tuba dedi: Olmaz, ekran ciddi çarpmadığı sürece. O zaman Japonya depreminde bütün ekranlar bozulsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam Novelist dedi: Masadan dusmedikce, olduğu yerde devrilmedikce bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürer hocam.