Monitör sallanması zarar verir mi?

Altunay_TR

Picopat
Merhaba, masamdan kaynaklı masamı ellediğim zaman monitörüm sallanıyor. Bu monitöre zarar verir mi? Ekran solması, ışık sızması gibi sorunlar ile karşılaşır mıyım?

Zangır zangır bir titreme yoksa bir şey olmaz.

Yani uzun kullanımda bir sorun ile karşılaşmam değil mi?

Sallamaya örnek verirsen arkadaşlar sana daha iyi yardımcı olurlar. İstersen bir YouTube videosu veya tarif ile anlatabilirsin.

Yani nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Ama düşebilecek bir sallantı değil.

Yani nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Ama düşebilecek bir sallantı değil.

Anladığım kadarıyla masan sabit değil klavyeyi kullanırken masanın sallanmasına dolaylı yoldan monitörün sallanmasına sebep oluyorsun. Bu durumda monitöre bir zarar gelmeyecektir ama sallanan masa sağlam masa değildir kısa süre içerisinde değiştirmeni tavsiye ederim. Sonuçta monitörünü taşıyor başına bir şey gelmesini istemeyiz.

Teşekkürler, yorumunuz için. Ben ilerleyen zamanlarda ışık sızması, ekran solması gibi sorunlar yaşamaktan korkuyordum. Sanırım bir şey olmaz. Umarım başıma da bir şey gelmez. Bu sallanma sorununu çok dert etmek istemiyorum. Çünkü klavye ve mouse kullanırken aşırı bir sallantı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…