Eyupdmrc1
Megapat
Daha fazla
İyi günler. Şu anda askerdeyim, geldiğimde R5 3600+RX5700 veya i5 9400f + RTX2060 üzerine kurulu bir sistem almayı düşünüyorum. Yapacağım şeyler; tüm AAA oyunları oynamak, LOL ve CS:GO şeklinde online oyun oynamak olacak. Merak ettiğim birkaç şey var;
-Ms ve Hz değeri çok önemli midir? Şöyle ki 75 Hz bir monitörde oyunda 200 FPS bile alsan yenileme hızından ötürü 75 FPS gibi göreceğime dair bir düşüncem var bu doğru mu?
-24" düşünüyorum, bu boyutta FullHD ve 2K arasında çok fark olur mu? Ya da FullHD alırsam 1 yıla kadar bu bana yetmiyor yükselteyim der miyim?
-Curved tavsiye eder misiniz, çok gerekli bir şey mi?
Sorularım bunlar, şu an için marka model tavsiyesi beklemiyorum. Askerlik Nisan 2020'de bitecek - asteğmenim, askerlik 6 aya düştü nasıl Nisan'a kalıcan demeyin
- o zamana kadar neler olur neler biter belli olmaz, ben sadece cahilliğim geçsin diye açtım bu konuyu.
-Ms ve Hz değeri çok önemli midir? Şöyle ki 75 Hz bir monitörde oyunda 200 FPS bile alsan yenileme hızından ötürü 75 FPS gibi göreceğime dair bir düşüncem var bu doğru mu?
-24" düşünüyorum, bu boyutta FullHD ve 2K arasında çok fark olur mu? Ya da FullHD alırsam 1 yıla kadar bu bana yetmiyor yükselteyim der miyim?
-Curved tavsiye eder misiniz, çok gerekli bir şey mi?
Sorularım bunlar, şu an için marka model tavsiyesi beklemiyorum. Askerlik Nisan 2020'de bitecek - asteğmenim, askerlik 6 aya düştü nasıl Nisan'a kalıcan demeyin