Monitör seçimi

iso4001

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Monster Tulpar T7 v19.7 RTX2070 laptop kullanıyorum. 2 adet monitör bağlamayı düşünüyorum. Hangi çözünürlükte kaç Hz monitörler bağlayabilirim. 2K 144 Hz'lik 2 adet monitör bağlayabilir miyim? Ayrıca HDMI sürümü nedir? Önemli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör seçerken şunlara dikkat etmeyi vurgulamak gerek aslında 144 Hz monitör elbette daha iyi performans verir ancak örnek veriyorum sen oynayacağın oyunda 144'ün altında FPS alırsan oyun kasıyormuş gibi hisettirir Tam verim almak için en az o oyunda 144FPS ve üstü alman gerek gerçi ekran kartın gayet iyi ancak bazı oyunlarda ayar düşürmen gerekebilir.

Benim merak ettiğim laptopun desteklediği çözünürlük.Yani monitörü aldığımda 2 tane 2k 144 hz veya 2 tane 4k 60 hz bağlanıp bağlanamayacağı.

Çözünürlük yükseltilmiyor.Laptopun ekranı 1080p,.Benim alacağım 2 tane 2k monitör ama laptopun 1 tane hdmı çıkışı 1 tane de thunderbolt 3 çıkışı var.Ekranları ayrı ayrı kullanacağım tek laptopla.2 monitörü nasıl bağlarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı