Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.213 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #11 Teşekkürler yardım içim ama ülkemizde sigaraya başlama yaşı 15 yani burada boş lafa gerek yok.
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #12 Critical mass dedi: Kime göre gereksiz? İçen o kişi doldurmuş olabilir 18'ini ama konuyu okuyan 18 yaş altı bir dolu kişi var değil mi? Genişletmek için tıkla... Artık çevremizde ilkokul ortaokul çocuklarının bile sigaranın zararlarını adları gibi biliyorlar, zaten ne ben ne konu sahibi bu p*sligin iyi bir şey olduğunu belirtmişiz, yani siz bu yorumu yapmasanız bile biri sigaraya baslamayacaktı.
Critical mass dedi: Kime göre gereksiz? İçen o kişi doldurmuş olabilir 18'ini ama konuyu okuyan 18 yaş altı bir dolu kişi var değil mi? Genişletmek için tıkla... Artık çevremizde ilkokul ortaokul çocuklarının bile sigaranın zararlarını adları gibi biliyorlar, zaten ne ben ne konu sahibi bu p*sligin iyi bir şey olduğunu belirtmişiz, yani siz bu yorumu yapmasanız bile biri sigaraya baslamayacaktı.