Monitör "sinyal yok" hatası veriyor

Küçük Emrah

Kilopat
Dün akşam hiçbir sıkıntı yokken sabah monitörde görüntü alamadım. Monitör açılmıyordu. Önce kasayı güç düşmesinden kapattım sonra monitörün güç kablosunu yerine tam oturttum. Bu sefer monitör açıldı ama sinyal yok hatası alıyordum. Kasa da açılıyor monitör de ama monitörde sinyal yok yazısı çıkıyor. İşlemci ve kasanın fanları dönerken ekran kartı fanları dönmüyor. Acaba sorun ekran kartında, kabloda mı yoksa başka bir yerde mi nasıl çözebilirim sorunu? Ekran kartı fanları hep çalışıyor muydu yoksa sadece oyun açınca mı çalışıyordu bunun farkında değilim hiç.

Hocam Windows'un kendi tam testini yaptım hata çıkmayınca devam ettim. Yine sinyal yok hatası alıyorum. Sorun monitörde olabilir mi? İki farklı HDMİ kablosu denedim yine de olmadı.

İşlemci sıcaklığının yüksek olduğunu sanmıyorum hocam ve zaten görüntü alamıyorum direkt. En başta sinyal yok diyor ve ekran gelmiyor. Sanırım monitörün Hdmi girişinde hata var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…