Monitör siyah ekran hatası

SlapMemo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba çift monitörüm var, ana monitörümde Minecraft açtım 1 dakika oynadıktan sonra siyah ekran verdi. (DP, güç kablosu hepsini çıkarıp taktım)
Yan ekranım da bir sıkıntı yok çalışıyor fakat ana ekranım nedense siyah ekran. Yardımcı olabilecek var mı?

Çalışan HDMI kablosunu da taktım ekran gelmiyor sebebi ne olabilir?

Son düzenleme:
Merhaba çift monitörüm var, ana monitörümde Minecraft açtım 1 dakika oynadıktan sonra siyah ekran verdi. (DP, güç kablosu hepsini çıkarıp taktım)
Yan ekranım da bir sıkıntı yok çalışıyor fakat ana ekranım nedense siyah ekran. Yardımcı olabilecek var mı?

Çalışan HDMI kablosunu da taktım ekran gelmiyor sebebi ne olabilir?
Telefon flasinizi açıp bozuk olan ekrana yakından tutun. Eğer görüntü geliyor ise tuttuğunuz bölgede arka floresan veya LEDler bozulmuştur.

Telefon flasinizi açıp bozuk olan ekrana yakından tutun. Eğer görüntü geliyor ise tuttuğunuz bölgede arka floresan veya LED'ler bozulmuştur.

Yok, gelmiyor. Güç kaynağını test etmedim onu test edeceğim şimdi. 2. monitörün güç kaynağını ana monitöre takmayı deneyeceğim.

Yok, gelmiyor. Güç kaynağını test etmedim onu test edeceğim şimdi. 2. monitörün güç kaynağını ana monitöre takmayı deneyeceğim.
Yine gelmedi aynı siyah ekran devam ediyor..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı