Monitör siyah ekranda kaldı

oguzhan1918

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün sabah işe giderken PC açıp oyun insin ben gelene kadar diye indirmeyi başlatıp evden cıkmıştım, geldiğimde monitör siyah ekran olduğunu gördüm ama fareyi oynatsam da kapatip acsam da şu an ekran gelmiyor. No sinyal yazisi falan ekrana hiçbir sekilde bir şey gelmiyor ASUS yazisi vs. sadece siyah parlaklik olup karariyor. Nasıl cözebilirm acaba?

Merhaba arkadaşlar. Bugün sabah işe giderken PC açıp oyun insin ben gelene kadar diye indirmeyi başlatıp evden cıkmıştım, geldiğimde monitör siyah ekran olduğunu gördüm ama fareyi oynatsam da kapatip acsam da şu an ekran gelmiyor. No sinyal yazisi falan ekrana hiçbir sekilde bir şey gelmiyor ASUS yazisi vs. sadece siyah parlaklik olup karariyor. Nasıl cözebilirm acaba?

Yedek bir monitörün varsa veya birinden rica edip bulabilirsen şu anki kabloların ile bir dener misin? Monitöre güç geldiğinde ASUS yazısının gelmesi gerekiyor diye biliyorum. Sorun monitörden kaynaklanıyor olabilir.

Monitör giriş kablolarını çekip takar mısınız ekran kartından şüpheleniyorum ama ekran kartını kendiniz deymeyin servise götürün ralwire arkadaşımızın dediği gibi yedek monitörün varsa kasayı orada dene umarım yardımcı olmuştur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı