NessGhest Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 604 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #1 Monitör siyah ekranda ve yanıt yok. Bunu nasıl çözerim? (Ekranda Lenovo yazıyor ve sonra siyah ekran) sonrası yok.
Monitör siyah ekranda ve yanıt yok. Bunu nasıl çözerim? (Ekranda Lenovo yazıyor ve sonra siyah ekran) sonrası yok.
I iRodlex Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 207 12 Eylül 2024 #2 Kasaya taktığınız girişi değiştirin.
NessGhest Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 604 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #3 iRodlex dedi: Kasaya taktığınız girişi değiştirin. Genişletmek için tıkla... Oveclock sonucu açılmıyor.
iRodlex dedi: Kasaya taktığınız girişi değiştirin. Genişletmek için tıkla... Oveclock sonucu açılmıyor.
I iRodlex Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 207 12 Eylül 2024 #4 NessGhest dedi: Oveclock sonucu açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aynısını yaşadım. Dediğimi bir deneyin bende oldu.
NessGhest dedi: Oveclock sonucu açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aynısını yaşadım. Dediğimi bir deneyin bende oldu.
NessGhest Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 604 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #5 iRodlex dedi: Hocam aynısını yaşadım. Dediğimi bir deneyin bende oldu. Genişletmek için tıkla... Laptop. Ve düzelttim çözüm şu: Ek monitörden ayarları sıfırlayın.
iRodlex dedi: Hocam aynısını yaşadım. Dediğimi bir deneyin bende oldu. Genişletmek için tıkla... Laptop. Ve düzelttim çözüm şu: Ek monitörden ayarları sıfırlayın.