volkansvdk
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar 27 inc ASUS kavisli 1 tana var 1 tane daha alacağım masaüstünde yer açmak istiyorum stant ilk defa deneyeceğim yani yer açıyor mu masada stant yer gerçektende ve böyle bir şey nasıl saglam durabiliyor şaşkınım bilgilendirir misiniz tavsiye öneri bekliyorum.
Bu tarz Stant'lar gibi eğer olursa buradan alacağım zaten.
Standlar.
www.xdriveistanbul.com
www.xdriveistanbul.com
www.xdriveistanbul.com
Ekranım şunun oveli işte 2.monitör de ya bu ya da 24 inç olacak.
www.vatanbilgisayar.com
Masa 120 santim.
Masa 120 santim.
Bu tarz Stant'lar gibi eğer olursa buradan alacağım zaten.
Standlar.
xDrive MNT-46 İkili Monitör Standı
Oyun Similatörü,ÃalıÅma KoltuÄu,Xdrive KumaÅ Oyuncu KoltuÄu,Oyun İstasyonu,Xdrive,Büro KoltuÄu,Gaming KoltuÄu,Xdrive Oyuncu KoltuÄu,Ofis KoltuÄu,Oyuncu Koltukları,Oyuncu KoltuÄu,Gaming Chair,Oyuncu Masası,Rgb Oyuncu Masası,Monitör Tutucu,Monitör Standı,Monitör Kolu,Masajlı...
xDrive MNT-25 İkili Monitör Standı
Xdrive,Oyuncu KoltuÄu,Ofis KoltuÄu,ÃalıÅma KoltuÄu,Büro KoltuÄu,Gaming KoltuÄu,Gaming Chair,xdrive Oyun Similatörü,Oyun İstasyonu,Oyuncu Koltukları,Xdrive Oyuncu KoltuÄu,Xdrive KumaÅ Oyuncu KoltuÄu,xdrive Oyuncu Masası,xdrive rgb oyuncu masası,monitör tutucu,monitör standı,monitör...
xDrive MNT-45 Tekli Monitör Standı
Xdrive,Oyuncu KoltuÄu,Ofis KoltuÄu,ÃalıÅma KoltuÄu,Büro KoltuÄu,Gaming KoltuÄu,Gaming Chair,xdrive Oyun Similatörü,Oyun İstasyonu,Oyuncu Koltukları,Xdrive Oyuncu KoltuÄu,Xdrive KumaÅ Oyuncu KoltuÄu,xdrive Oyuncu Masası,xdrive rgb oyuncu masası,monitör tutucu,monitör standı,monitör...
Ekranım şunun oveli işte 2.monitör de ya bu ya da 24 inç olacak.
Asus 27" VG27AQ1A 1MS(MPRT) 170HZ 2K IPS Freesync/G-Synıc Uyumlu Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus 27" VG27AQ1A 1MS(MPRT) 170HZ 2K IPS Freesync/G-Synıc Uyumlu Gaming Monitor en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus 27" VG27AQ1A 1MS(MPRT) 170HZ 2K IPS Freesync/G-Synıc Uyumlu Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus 27" VG27AQ1A 1MS(MPRT) 170HZ 2K IPS Freesync/G-Synıc Uyumlu Gaming Monitor en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Masa 120 santim.
Masa 120 santim.
Son düzenleme: