Asansör sistemi istiyorsan h100. basit kullanım istiyorsan F80.
Farkı ne oluyor hocam onu anlamadım ya.
Estetik meselesi.Farkı ne oluyor hocam onu anlamadım ya.
Hocam masanın altına sıkıştırdığımız malzemenin alanı kaç cm acaba ?İkisi de aşağı yukarı aynı şeyi yapıyor. H100 yapısal olarak bir tık daha sağlam ama F80'de üzmez. İkisini de kullanıyorum, aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz?
Masa tabla kalınlığı olarak soruyorsanız net bir şey söyleyemem ama bayağı bir yükseklik toleransı var. Herhangi bir masada bir problem çıkaracağını sanmam. Ben 6 cm kalınlığında ki masada gayet rahat kullanıyorum ki daha kalın masalara da çok rahat uyar.Hocam masanın altına sıkıştırdığımız malzemenin alanı kaç cm acaba ?
Kalınlık değil hocam benim masa İkea Mittzon. Altında kablolar için bir bölme var onun için sormuştum.Masa tabla kalınlığı olarak soruyorsanız net bir şey söyleyemem ama bayağı bir yükseklik toleransı var. Herhangi bir masada bir problem çıkaracağını sanmam. Ben 6 cm kalınlığında ki masada gayet rahat kullanıyorum ki daha kalın masalara da çok rahat uyar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.