Monitör standı önerisi

• Konuyu başlatan tahos
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 60

tahos

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
r5 8400f b650M-R DDR5 32GB 7700XT
Monitör
Samsung M7 43 ve ASUS VP149QGR
Bir 24 inç bir de 43 inç olmak üzere iki tane monitörüm var; birisi Samsung M7 43, diğeri de ASUS VP149QGR. Bu ikisi için monitör tutacağı var mıdır ya da 43 inç olan tekli kollardan duvara sabitlenen versiyonu var mıdır?

Bir 24 inç bir de 43 inç olmak üzere iki tane monitörüm var; birisi Samsung M7 43, diğeri de ASUS VP149QGR. Bu ikisi için monitör tutacağı var mıdır ya da 43 inç olan tekli kollardan duvara sabitlenen versiyonu var mıdır?
49 inch monitörüm için North bayou g70 kullanıyorum. 43 inch için bakabilirsin. Ama masa bağlantısı yaptım. Duvar için kol tarzı görmedim hiç.

Son düzenleme:
49 inch monitörüm için North Bayou G70 kullanıyorum. 43 inch için bakabilirsin. Ama masa bağlantısı yaptım. Duvar için kol tarzı görmedim hiç.

Monitörünün kilosunu bilmiyorum. Kg ihtiyacını karşılayan daha ucuz varsa onu al. Benim monitörüm 49 inch ve 16 kg. Bundan başka taşıyan bu derece hareketli ve güvenilir başka kol yok.

Hocam çok pahalı değil mi ya?

9K stantsız ağırlığı 43 inç modelin. Bir de bu boyutlarda ikili bulamaz mıyız acaba tutacağı?

9K stantsız ağırlığı 43 inç modelin. Bir de bu boyutlarda ikili bulamaz mıyız acaba tutacağı?

Genelde önerilen kolun taşıma kapasitesinin, ağırlığın 2 kg fazla olması. Yani 9kg monitör için 11kg kapasiteli kol bakman gerek.
North Bayou sitesine girip uygun bir model bak. İkili varsa bakarsın zaten ama bu ağırlıkta ve boyutta olmayabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı