Sizin beğendiğiniz modelleri biz nasıl tahmin edebiliriz?Arkadaşlar herkese merhaba. 2K 144-240Hz monitör almak istiyorum ama araştırdığım ve beğendiğim tüm monitörler tükenmiş. Bu stoklar yenilenir mi? Yenilenirse tahmini ne zaman yenilenir?
Bu monitörü kullanıyorum bende çok memnunum.![]()
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQZ 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync G-Sync ELMB HDR10 IPS WQHD Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQZ 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync G-Sync ELMB HDR10 IPS WQHD Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG27AQZ ITOPYA'dawww.itopya.com
Samsung olsun Asus olsun birsürü model araştırdım, çok fazla olduğu için yazmadım buraya genel olarak monitör stokları yok.Sizin beğendiğiniz modelleri biz nasıl tahmin edebiliriz?Söyler misiniz?
Teşekkürler önerin için. Stok beklemektense bir tane almaya karar verdim ve bu model ile Dell 2721DGFA modeli arasında kalmıştım. Dell'i tercih ettim. Umarım güzeldir.Bu monitörü kullanıyorum bende çok memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.