Monitör tamiri nerede yaptırılır?

ArdaMert

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar monitörüm bugün anlamını bilmediğim bir şekilde çalışmamaya başladı, yani fişe takınca hiçbir tepki vermiyor, ışığı falan yanmıyor.

Monitör Casper'in bir modeli ve tahmini 7 yıldır kullanıyorum, şu an yeni ekran kartı aldığım için monitör alacak bütçem yok ve bilgisayarı TV'de kullanmak da zor oluyor, monitör tamirini kimler yapabilir, mesela bilgisayarcılar vs yapabilir mi?

Arkadaşlar monitörüm bugün anlamını bilmediğim bir şekilde çalışmamaya başladı, yani fişe takınca hiçbir tepki vermiyor, ışığı falan yanmıyor.

Monitör Casper'in bir modeli ve tahmini 7 yıldır kullanıyorum, şu an yeni ekran kartı aldığım için monitör alacak bütçem yok ve bilgisayarı TV'de kullanmak da zor oluyor, monitör tamirini kimler yapabilir, mesela bilgisayarcılar vs yapabilir mi?
Astarı yüzünü geçer bence bi süre idare et monitör al kendine bende bilgisayar aldım monitör bozuktu götürdüm yapamadılar.Ama pahalıya gelir bence bekle biraz yeni monitör al.

Capsersa şanslısın google haritlardan bak kendi casper tamircileri var oralara git

Arkadaşlar cumartesi tanıdığımız bir monitör, TV tamircisinr verdik ve dün aldık, 50TL'ye halletmis sorunu, şu an dünden beri sorunsuz kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı