Monitör Tavsiyesi

Hiçyılmaz61

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi sosyaleller... Pazartesi kısmet olursa bilgisayarımı sipariş ediceğim. Ancak monitör kısmında biraz kararsız kaldım. Aklımda Asus MX229Q 23" çerçevesiz monitörünü almak var. Öncelikle kullanım amacım oyun, film, çizim programları vesayre; şunu belirtiyim öyle çok iyi bi gammer değilim. Sadece oyunlarda ve günlük kullanım da bana güzel renkler verebilecek günlük kullanım amaçlı bir monitör önerir misiniz? Bu arada bu Asus hakkında neler düşünüyorsunuz? Son olarak monitörde dış görünüme çok önem veren birisiyim. Şimdiden cevaplayanlara teşekkürler...

MX229Q modelinin 2560x1080 ve 29" olduğunu biliyorsun değil mi ? Modeli karıştırdın sanırım, bütçen nedir ?
5m/s, IPS panelli monitörler sana aşırı uygun, bende aşağı yukarı aynı amaçlarla VX239H kullanıyorum.

kusura bakmayın cevaplayamadım yazım yanlışından ban vardı Bu arada evet haklısınız ben konuda yanlış belirttim dediğiniz gibi mx239h olucaktı Bu arada bu gün vx239h aldım. Özellik ve panel olarak aynı tek farkı metalik tasarım olmaması. Aldığım monitör hakkında neler düşünüyorsunuz belirtirseniz müteşşekir olur.

Hayırlı olsun. Aynısını kullanıyorum dediğim gibi, benim açımdan tek kelime ile mükemmel bir cihaz. Eğer kontrollerini yaptıysan (ölü piksel, ışık sızması vs.) ileride başına dert açmayacağını düşünüyorum. Kesinlikle pişman olmayacaksın bence. Yanında HDMI kablo almanı tavsiye ederim, VGA vs. ile görüntü alma o monitöre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…