W Wnts Megapat Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #1 Merhabalar elimde Samsung S22D300 model monitör var. Bunu televizyon olarak kullanabilir miyiz? Kullanılıyorsa nasıl yapabilirim anlatabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2020
Merhabalar elimde Samsung S22D300 model monitör var. Bunu televizyon olarak kullanabilir miyiz? Kullanılıyorsa nasıl yapabilirim anlatabilir misiniz?
anonym0us Centipat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 34 2 Temmuz 2020 #2 VGA to HDMI kablo ve uydu alıcı şart.
Megolovania Centipat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 Yer Nerde olucam evde yaşiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #3 Arkadaşin dediklerini yapman yeter. Ama normal büyük boy tv'lerin verecegi keyfi verecegini sanmiyorum
Arkadaşin dediklerini yapman yeter. Ama normal büyük boy tv'lerin verecegi keyfi verecegini sanmiyorum
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 2 Temmuz 2020 #4 Keyif verir de maliyete değer mi?
W Wnts Megapat Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #5 anonym0us dedi: VGA to HDMI kablo ve uydu alıcı şart. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Megolovania dedi: Arkadaşin dediklerini yapman yeter. Ama normal büyük boy tv'lerin verecegi keyfi verecegini sanmiyorum Genişletmek için tıkla... Kullanılmayan monitör en azından işe yarasın diye düşündüm Conficker Belasi dedi: Keyif verir de maliyete değer mi? Genişletmek için tıkla... Uyguna denk getirebilirsem neden olmasın boş boş duracağına işe yaramış olur
anonym0us dedi: VGA to HDMI kablo ve uydu alıcı şart. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Megolovania dedi: Arkadaşin dediklerini yapman yeter. Ama normal büyük boy tv'lerin verecegi keyfi verecegini sanmiyorum Genişletmek için tıkla... Kullanılmayan monitör en azından işe yarasın diye düşündüm Conficker Belasi dedi: Keyif verir de maliyete değer mi? Genişletmek için tıkla... Uyguna denk getirebilirsem neden olmasın boş boş duracağına işe yaramış olur
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 2 Temmuz 2020 #6 Bizde bile var boşta AOC S960SWN...