faruktas Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyen 27 Eylül 2020 #1 Monitörümdeki lekeleri nasıl temizlerim? Camsil kullanıyorum ama pek faydası omuyor.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 27 Eylül 2020 #2 Hafif nemlendirilmiş (Islak değil) mikrofiber bez ile, yani gözlük bezi de diyebiliriz, hafifçe silin. Bu arada leke nasıl bir leke?
Hafif nemlendirilmiş (Islak değil) mikrofiber bez ile, yani gözlük bezi de diyebiliriz, hafifçe silin. Bu arada leke nasıl bir leke?
YBK Kilopat Katılım 16 Haziran 2017 Mesajlar 512 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #3 Ne lekesiymiş onlar, ıslak mendille bile silsen geçer normalde.
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 27 Eylül 2020 #4 LCD temizleyiciler var, onları kullanabilirsin. Geçenlerde BİM'e "Fakir LCD Temizleyici" gelmişti ve 13₺'ye almıştım, ekranları tertemiz yapıyor.
LCD temizleyiciler var, onları kullanabilirsin. Geçenlerde BİM'e "Fakir LCD Temizleyici" gelmişti ve 13₺'ye almıştım, ekranları tertemiz yapıyor.
faruktas Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyen 27 Eylül 2020 #5 YBK dedi: Ne lekesiymiş onlar, ıslak mendille bile silsen geçer normalde. Genişletmek için tıkla... SkyRose dedi: Hafif nemlendirilmiş (ıslak değil) mikrofiber bez ile, yani gözlük bezi de diyebiliriz, hafifçe silin. Bu arada leke nasıl bir leke? Genişletmek için tıkla... Uzun bir süredir temizlemediğim için toz ve yağ lekeleri gibi ekranı sarmış zar zor çıkıyor.
YBK dedi: Ne lekesiymiş onlar, ıslak mendille bile silsen geçer normalde. Genişletmek için tıkla... SkyRose dedi: Hafif nemlendirilmiş (ıslak değil) mikrofiber bez ile, yani gözlük bezi de diyebiliriz, hafifçe silin. Bu arada leke nasıl bir leke? Genişletmek için tıkla... Uzun bir süredir temizlemediğim için toz ve yağ lekeleri gibi ekranı sarmış zar zor çıkıyor.