E EricCartman06 Kilopat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #11 https://www.hepsiburada.com/the-sol...temizleyici-p-EVEKRANTEMIZLEME?magaza=BABUSAN Ben bunu aldım gayet memnunum. Farklı satıcılara bakabilirsin ben aldığım yerin linkini attım direk şu an en ucuzu bu olmayabilir.
https://www.hepsiburada.com/the-sol...temizleyici-p-EVEKRANTEMIZLEME?magaza=BABUSAN Ben bunu aldım gayet memnunum. Farklı satıcılara bakabilirsin ben aldığım yerin linkini attım direk şu an en ucuzu bu olmayabilir.
K korkusuzturk Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 195 Çözümler 1 28 Şubat 2023 #12 ADDISON 300870 EKRAN TEMİZLEYİCİ SPREY 200ML+MİKROFİBER BEZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Link paylaşmak yasakmı bilmiyorum ama örnek olarak paylaştım. Buna benzer ürün kullanıyorum vatandan almıştım. Pişman değilim ekrana zarar vermiyor.
ADDISON 300870 EKRAN TEMİZLEYİCİ SPREY 200ML+MİKROFİBER BEZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Link paylaşmak yasakmı bilmiyorum ama örnek olarak paylaştım. Buna benzer ürün kullanıyorum vatandan almıştım. Pişman değilim ekrana zarar vermiyor.
Orgetmen Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 254 28 Şubat 2023 #13 toparlar48 dedi: Kolonyağı zarar vermez mi ekrana Genişletmek için tıkla... Btwlefon, tablet, dizüstü vs hep bu şekilde silerim daha zarar vermedi. Sonuçta alkollü bir sıvı. Sıvıyı ekrana püskürtmeden silmek için kullanacağım mendile sık. Ama mendil su gibi olmasın.
toparlar48 dedi: Kolonyağı zarar vermez mi ekrana Genişletmek için tıkla... Btwlefon, tablet, dizüstü vs hep bu şekilde silerim daha zarar vermedi. Sonuçta alkollü bir sıvı. Sıvıyı ekrana püskürtmeden silmek için kullanacağım mendile sık. Ama mendil su gibi olmasın.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 1 Mart 2023 #14 korkusuzturk dedi: Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama örnek olarak paylaştım. Genişletmek için tıkla... Reklam içerikli değilse yasak değil.
korkusuzturk dedi: Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama örnek olarak paylaştım. Genişletmek için tıkla... Reklam içerikli değilse yasak değil.