Monitör Toplanır mı?

KeremYigitarslan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben kendime monitör toplamak istiyorum. Panleini boardını vb. alsam monitor toplayabilir miyim? İnternete baktım ama tam olarak aradığımı bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki nerden temin ederim. Mesela ben yüksek frame rate ve düşük input lag e sahip bir panel arıyorum.

Bu ekran kartı ya da işlemci almak gibi bir şey olmayacaktır, yani DIY Monitor olarak bir sürü video bulabilirsin ama TR üzerinde nerede satılır fikrim yok, umarım birilerinin vardır ki sanmıyorum.
Bu konu üzerinde bilgin var mı ? Malzemelerin olsa yapabilecek misin ?

Peki nerden temin ederim. Mesela ben yüksek frame rate ve düşük input lag e sahip bir panel arıyorum.
İnanın ki piyasada yüzlerce farklı model panel ve bağlantı ekipmanı var. Çinli arkadaşlar bu işin mühendisliğinde, yüksek hertz alabilmenizi sağlayan adaptörlerle satıyorlar. Öncelikle panel seçmelisiniz. Siz hangi paneli almak istediğinize karar verdikten sonra kaliteli bir bağlantı adaptörü seçeceksiniz. Yine bu adaptörü yüksek hertz için kusursuz besleyecek bir güç kaynağı alacaksınız. Ona bir de kasa yapmanız gerekecek. Yeni monitöre vereceğiniz meblağ ile aynı paraya mal olacak.

Yani 23" 144 hz 1 ms input laglı bir monitor toplamak hazır almakla aynı diyorsunuz. Bide ben tn panel olarak düşünmüştüm oyun için alacağım. Ali baba tarzı yerlere baktım ama bulamadım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı