SwaggYY Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #1 Monitör BenQ, PC'yi kapayınca sinyal yok diyor ve ardından kendi kapanıyor. Fakat tekrar PC'yi açtıgımda direk şifre girme ekranındayken açılıyor. Öbür şekilde ise sinyal yok demeden önce kendim tuş ile kapatıyorum ve normal bir şekilde açılıyor.
Monitör BenQ, PC'yi kapayınca sinyal yok diyor ve ardından kendi kapanıyor. Fakat tekrar PC'yi açtıgımda direk şifre girme ekranındayken açılıyor. Öbür şekilde ise sinyal yok demeden önce kendim tuş ile kapatıyorum ve normal bir şekilde açılıyor.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #2 Hiçbir sorun olmaz.
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.989 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2023 #3 Dostum tuş ile kapatırsan direkt kapatırsın. Bilgisayar kapanması ile kapanması uyku moduna girmesi demek sıkıntı olmaz iki türlü de
Dostum tuş ile kapatırsan direkt kapatırsın. Bilgisayar kapanması ile kapanması uyku moduna girmesi demek sıkıntı olmaz iki türlü de
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #4 Hocam sanırsam sadece uyku moduna girince çok az bir enerji harcar.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.637 Çözümler 134 6 Haziran 2023 #5 Tuş ile kapatmanıza gerek yok. Bilgisayar ile birlikte kapanması bir sorun teşkil etmez.