M muratmaskee Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 26 11 Mayıs 2024 #1 Merhaba, ben monitörüme bir tutucu almak istiyorum ve kolunda hem işlevsel hem de şık durmasını istiyorum. Ben bunları buldum sizce nasıldır? Monitör modelim Alienware 2720HFA. xDrive MNT-51 Tekli Monitör Standı Bilgisayar monitörlerinizi uygun bir konumda kullanabilmeniz için tasarlanan fonksiyonel & ergonomik xDrive monitör standını hemen keşfet! www.xdrive.com.tr xDrive MNT-61 Tekli Monitör Standı Bilgisayar monitörlerinizi uygun bir konumda kullanabilmeniz için tasarlanan fonksiyonel & ergonomik xDrive monitör standını hemen keşfet! www.xdrive.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2024
Merhaba, ben monitörüme bir tutucu almak istiyorum ve kolunda hem işlevsel hem de şık durmasını istiyorum. Ben bunları buldum sizce nasıldır? Monitör modelim Alienware 2720HFA. xDrive MNT-51 Tekli Monitör Standı Bilgisayar monitörlerinizi uygun bir konumda kullanabilmeniz için tasarlanan fonksiyonel & ergonomik xDrive monitör standını hemen keşfet! www.xdrive.com.tr xDrive MNT-61 Tekli Monitör Standı Bilgisayar monitörlerinizi uygun bir konumda kullanabilmeniz için tasarlanan fonksiyonel & ergonomik xDrive monitör standını hemen keşfet! www.xdrive.com.tr