bt bayır teknoloji Bayırtech Pc Monitörü Duvar Askısı, Döndürülebilir, Eğilebilir, 17-28 Inç Için, Monitör Tutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
bt bayır teknoloji Bayırtech Pc Monitörü Duvar Askısı, Döndürülebilir, Eğilebilir, 17-28 Inç Için, Monitör Tutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Evet. Ancak ben ürünü ikincil monitörü dik kullanmak için satın almıştım ama eğer siz monitörü yukarı aşşağı oynatmayı planlıyorsanız memnuniyetiniz değişebilir. Ürünün eklem yerleri somunlar ve civatalardan oluştuğu için yukarı aşağı hareket ettirdiğinizde tahminimce gevşeyecektir.
Evet. Ancak ben ürünü ikincil monitörü dik kullanmak için satın almıştım ama eğer siz monitörü yukarı aşağı oynatmayı planlıyorsanız memnuniyetiniz değişebilir. Ürünün eklem yerleri somunlar ve civatalardan oluştuğu için yukarı aşağı hareket ettirdiğinizde tahminimce gevşeyecektir.
şu iki ürünü önereyim size o zaman birçok kişi satın almış sizde yorumlara bir göz gezdirirsiniz hoşunuza giderse alırsınız. amortisörlü olarak en ucuz bunlar var.
VONTECH North Bayou Nb F80 Mnt01 17-30"lcd Led Monitör Tutucu Amortisörlü Monitör Standı Northbayou yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Twisted Minds TM-25-C06 GAZ AMORTİSÖRLÜ DÜZ/KAVİSLİ EKRAN 17"- 27" MAX 6,5KG TEK MONİTÖR KOLU yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.